Wierden en Borgen | Senior Projectcontroller

In verband met tijdelijke vervanging zoeken wij een Senior Projectcontroller. Het doel is projecten over te nemen en te helpen de totale projectbeheersing naar een hoger plan te tillen. De projecten variëren van klein tot middelgroot en hebben vaak te maken met onderhoud, sloop en nieuwbouw. De totale omzet in deze portefeuille bedraagt voor 2022 circa 50 miljoen euro. Je verricht het werk samen met nog een fulltime projectcontroller.

Wat ga jij doen?

Je werkt vanuit het team Financien en Ondersteuning en werkt veel samen met de projectleiders en de Adviseur Planning en Control. Ook werk je samen met de collega’s van Financiën van het team Financieel Beheer (de administratie). Je zorgt voor de verbinding tussen deze twee teams, waarbij de aansluiting van de projectenadministratie, de financiële administratie en begroting een integrale samenwerking vergt. Als senior projectcontroller werk je zelf actief mee in de uitvoering en ondersteuning. Je rapporteert aan de manager Financiën en Ondersteuning en de manager Vastgoed.

Wie zoeken we?

Jij bent een verbindende en resultaatgerichte adviseur, die op een constructieve manier een beweging naar het in (project)control zijn in gang weet te brengen. Je hebt een (in de praktijk bewezen) visie op een betere en slimmere beheersing van planning, risico’s en financiën. Jouw werkstijl is te omschrijven als probleemoplossend, ontwikkelings– en samenwerkingsgericht, en dat alles met passende overtuigingskracht. Jij krijgt energie van proactief meedenken over proces- en productverbeteringen op het gebied van projectbeheersing en werkt graag mee aan de implementatie. Je bent een mensgerichte verbinder met een flexibele gedragsstijl richting jouw collega’s.

Wat breng jij mee?

  • HBO+ of WO-opleiding in financiële-, economische– of bedrijfskundige richting

  • Affiniteit met vastgoed

  • Ruime werkervaring in de corporatiesector met 1) integrale projectbeheersing en 2)procesontwikkeling en systeeminrichting o.g.v. projectbeheersing

  • Kennis van de werkvelden van projectbeheersing zoals financieel, plannings-, kwaliteits-, informatie- of kansen,- risicomanagement

  • Coach in het verankeren van de gezamenlijk ontwikkelde oplossing

  • Sterk analytisch conceptueel vermogen

  • Kennis van Empire is een pré

Wat bieden we jou?

Het is een functie voor 32 à 36 uur per week. Het betreft een tijdelijke functie tot 1 mei 2022. Alle vormen om die tijdelijkheid met elkaar te bereiken (detachering vanuit andere corporatie, zzp, inhuur via een bureau, etc.) behoren tot de mogelijkheden.

Word je enthousiast van deze vacature?

Mail dan je motivatie en CV vóór 12 december 2021 naar vacature@wierdenenborgen.nl t.a.v. Peggy Eckhardt, Manager Financiën en Ondersteuning.

Vragen over de functie kun je stellen aan Peggy Eckhardt (06-10755817). Vragen over de procedure kun je stellen aan Marit Bouwman, Adviseur P&O (06-55100077).

De vacature staat gelijktijdig intern en extern open. Interne medewerkers hebben een voorrangspositie bij de vervulling van de vacature.

Solliciteren kan via deze link