Wierden en Borgen | Projectleider Planmatig Onderhoud

De komende jaren staat Wierden en Borgen voor de opgave om huurders goede en betaalbare huisvesting te bieden. Naast verschillende sloop- en herstructureringsprojecten de komende jaren, gaat ook het planmatig onderhoud door. Breng jij de basis orde op binnen planmatig onderhoud?

Hoe ziet een werkdag eruit?

Als projectleider planmatig onderhoud ben je binnen het team Vastgoed verantwoordelijk voor het handen en voeten geven van het langjarig planmatig onderhoud. Je richt het proces in, voert de regie en bereidt de projecten inhoudelijk voor. Je overlegt regelmatig met alle betrokken partijen en bewaakt de planning, budget en kwaliteit. Je werkt nauw samen met de inkoper.

Wie zoeken we?

We zoeken enthousiaste mensen die: meerdere jaren ervaring hebben als projectleider, bij voorkeur bouwkundig opgeleid (HBO) zijn, een helicopterview hebben en vanuit daar regie kunnen voeren, proactief zijn, aantoonbaar goed kunnen plannen en organiseren en goede communicatieve vaardigen hebben zowel mondeling als op papier.

Wat bieden we jou?

Wierden en Borgen is een dynamische organisatie waar veel speelt en gebeurt. Als medewerker krijg je de ruimte om je te ontwikkelen. Op het gebied van opleidingen en cursussen is veel mogelijk. Je krijgt een laptop en telefoon tot je beschikking en is er de mogelijkheid om een thuiswerkplek te creëren. Het is een tijdelijke functie voor 32 uur tot 36 uur per week. Je krijgt een aanstelling voor twee jaar. De functie is ingeschaald in schaal K van de CAO Woondiensten.

Heb je interesse en ben je enthousiast?

Mail dan je motivatie en CV vóór 18 juni 2021 naar vacature@wierdenenborgen.nl t.a.v. André Giezen, manager Vastgoed. Vragen over de functie kun je stellen aan André Giezen. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 050 402 37 50. De gesprekken vinden plaats op woensdag 30 juni 2021.

De vacature staat gelijktijdig intern en extern open. Interne medewerkers hebben een voorrangspositie bij de vervulling van de vacature.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.