Wierden en Borgen | Project Woonconsulenten

Bij Wierden en Borgen worden we al meer dan 100 jaar gedreven door een maatschappelijke betrokkenheid bij het wonen in het gebied dat reikt  van de stad Groningen tot aan de Waddenzee.

 We verhuren ruim 7.000 sociale huurwoningen in de gemeenten Groningen, Bedum, Winsum, De Marne, Eemsmond, Loppersum en Ten Boer. Het kantoor van Wierden en Borgen staat in Bedum.

 Onze medewerkers zijn vakbekwaam en dragen vanuit hun vakgebied bij aan een professionele en toekomstgerichte organisatie. We zijn bevlogen in ons werk, omdat we geloven dat ieder mens een goede woning verdient.

 Vanuit ons ondernemingsplan 'Samen betekenen we meer' geven we invulling aan deze missie. Kijk voor meer informatie op onze website: www.wierdenenborgen.nl

Wij zijn op zoek naar Project Woonconsulenten!

Jouw bijdrage:

De komende jaren staat Wierden en Borgen voor de grote opgave om huurders goede en betaalbare huisvesting te bieden. Als project woonconsulent werk je samen met een projectleider en andere teamleden aan verschillende onderhouds– en herstructeringsprojecten. Ook kun je ingezet worden bij leefbaarheids– en beleidsprojecten. Vanuit jouw rol overleg je met bewoners(commissies) in wijken en dorpen, verstrek je 
informatie en koppel je signalen terug aan de organisatie. Je geeft voorlichting en advies aan bewoners en verzorgt de nodige begeleiding bij herhuisvesting. Onderhouds– en herstructeringsprojecten hebben een grote impact op de huurder. Naast bewonerscommunicatie heb je ook regelmatig contact met stakeholders, zoals NCG, CVW, gemeenten of aannemers.

We zoeken ervaren kandidaten:

  • die beschikken over aantoonbare ervaring op het beschreven terrein;
  • die stevig in hun schoenen staan en snel kunnen schakelen;
  • inlevingsvermogen en overtuigingskracht hebben;
  • naast het individuele gesprek ook de boodschap kunnen verwoorden tijdens grote bijeenkomsten;
  • minimaal HBO werk- en denkniveau.

Arbeidsvoorwaarden

Het is een structurele functie voor 32 uur tot 36 uur per week. Je krijgt eerst een aanstelling voor één jaar.

De functie is ingeschaald in schaal H van de CAO Woondiensten.

Heb je interesse en ben je enthousiast?

Mail dan je motivatie en CV vóór 4 juni 2019 naar vacature@wierdenenborgen.nl t.a.v. Ron Jeukens, manager woondiensten a.i.

Vragen over de functie kun je stellen aan één van de woonconsulenten. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050 402 37 50. 

De vacature staat gelijktijdig intern en extern open. Interne medewerkers hebben een voorrangspositie bij de vervulling van de vacature.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.