Wierden en Borgen | Medewerker Woonpunt

Wierden en Borgen zoekt een: Medewerker Woonpunt (24 – 32 uur per week)

Als medewerker Woonpunt (KCC) ben je voor onze huurders, nieuwe huurders en samenwerkingspartners, het eerste aanspreekpunt. Zij bereiken ons per telefoon, e-mail, online of rechtstreeks aan de balie. Jij helpt ze graag. Met een glimlach neem je hun vragen aan om deze vervolgens correct af te handelen.

Iedere situatie en iedere huurder is anders, je krijgt hele uiteenlopende vragen zoals:

  • Mijn dakgoot lekt, wat kunt u hieraan doen?
  • Mag ik zelf klussen in mijn woning?
  • Wanneer kom ik in aanmerking voor een woning?
  • Heeft u meer informatie over het nieuwbouwproject?

Het beantwoorden van de vragen doe je zoveel mogelijk zelf. Je neemt de tijd om naar huurders te luisteren en weet ze gerust te stellen wanneer nodig. Het Woonpunt streeft ernaar om 80% van de vragen rechtstreeks te beantwoorden. En anders weet je de juiste lijnen uit te zetten bij je collega’s.

Zie ook https://youtu.be/WbNsIervSBk

Dit zoeken we

Je bent enthousiast, kunt snel schakelen en denkt in oplossingen. Je vindt het leuk om in een dynamische omgeving te werken. Niet 1 dag is gelijk. Je bent klantgericht en bent helder in je communicatie. Je toont initiatief en hebt het lef om door te pakken. Verder heb je een afgeronde opleiding op MBO 4– niveau of HBO-niveau. Ook heb je minimaal één jaar werkervaring in een functie met intensief klantcontact.

Wat bieden we jou?

Wierden en Borgen is een dynamische organisatie waar veel speelt en gebeurt. Als medewerker krijg je de ruimte om hieraan bij te dragen en je te ontwikkelen. Op het gebied van opleidingen en cursussen is veel mogelijk. Ook is er de mogelijkheid om een thuiswerkplek te creëren. Je krijgt eerst een aanstelling voor één jaar. Verlenging behoort tot de mogelijkheden. De arbeidsduur is minimaal 24 uur per week. De functie is ingeschaald in schaal F van de CAO Woondiensten. Het hierbij behorende salaris loopt van € 2.545,-  tot 3.259,- bruto bij een fulltime dienstverband.

Ben je enthousiast over deze vacature?

Maak dan je eigen videoboodschap, waarin je vertelt waarom jij het nieuwe aanspreekpunt bent. Stuur vervolgens de link van deze video met je CV uiterlijk 12 december 2021 naar vacature@wierdenenborgen.nl. De gesprekken vinden plaats op donderdagmiddag 23 december 2021.

Onderdeel van de selectieprocedure is het kort meedraaien op het Woonpunt.

Heb je nog vragen over de functie?

Neem dan contact op met de medewerkers woonpunt via telefoonnummer 050 402 37 50. We zijn op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 16.30 uur en op vrijdag tot 12.00 uur.

De vacature staat intern en extern open. Bij gelijke geschiktheid hebben interne medewerkers hebben een voorrangspositie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kijk voor meer informatie op de website van Wierden en Borgen.