Wierden en Borgen | Medewerker Woonpunt

Ben jij het visitekaartje van onze organisatie? Wij zoeken een Medewerker Woonpunt (32 / 36 uur)

Als medewerker Woonpunt ben je voor onze huurders het eerste aanspreekpunt. Huurders kunnen ons bereiken per telefoon, e-mail en aan de balie. Jij helpt ze graag. Met een glimlach neem je hun vragen aan om ze vervolgens correct af te handelen. Dit doe je zoveel mogelijk zelf. Je neemt de tijd om naar huurders te luisteren en weet ze gerust te stellen wan-neer nodig. Het Woonpunt streeft ernaar om 80% van de vragen rechtstreeks te beantwoorden. En anders weet je de juiste lijnen uit te zetten bij je collega’s.

Iedere situatie en iedere huurder is anders. Het is belangrijk dat je snel kunt schakelen. De di-versiteit van de functie maakt je werk interessant. Voorbeelden van vragen die huurders kun-nen stellen, zijn:

  • Mijn dakgoot lekt, wat kunt u hieraan doen?
  • Mag ik zelf klussen in mijn woning?
  • Wanneer kom ik in aanmerking voor een woning?
  • Heeft u meer informatie over het nieuwbouwproject?
  • Hoe zeg ik mijn huur op?

We zoeken iemand:

  • Met minimaal een afgeronde opleiding op MBO 4 niveau;
  • Met minimaal één jaar werkervaring in een functie met intensief klantcontact (vinden we belangrijk!);
  • Die actief werkt aan de kwaliteit van het team en aan zijn/haar eigen kwaliteit.

Over Wierden en Borgen
Bij Wierden en Borgen worden we al meer dan 100 jaar gedreven door een maatschappelijke betrokkenheid bij het wonen in het gebied dat reikt van de stad Groningen tot aan de Waddenzee. We verhuren ruim 7.000 sociale huurwoningen in de gemeenten Groningen, Bedum, Winsum, De Marne, Eemsmond, Loppersum en Ten Boer. Het kantoor van Wierden en Borgen staat in Bedum.

Onze medewerkers zijn vakbekwaam en dragen vanuit hun vakgebied bij aan een professionele en toekomstgerichte organisatie. We zijn bevlogen in ons werk, omdat we geloven dat ieder mens een goede woning verdient. Vanuit ons ondernemingsplan 'Samen betekenen we meer' geven we invulling aan deze missie. Kijk voor meer informatie op onze website: www.wierdenenborgen.nl

Enthousiast?
Ben je enthousiast en ben je ook servicegericht, communicatief zeer vaardig en kan je snel een goede inschatting maken van de situatie? Mail dan je motivatie en CV uiterlijk 27 september 2020 naar vacature@wierdenenborgen.nl . De gesprekken vinden plaats op dinsdag 6 oktober.

Onderdeel van de selectieprocedure is het kort meedraaien op Woonpunt.

Heb je nog vragen over de functie?
Neem dan contact op met de medewerkers van het Woonpunt via telefoonnummer 050 402 37 50. We zijn op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 16.30 en op vrijdag tot 12.00 uur.

Arbeidsvoorwaarden
De functie is ingeschaald in schaal F van de CAO Woondiensten (min. € 2.625,-, max. € 3.187,-).
Je krijgt een aanstelling voor één jaar. Verlenging behoort tot de mogelijkheden.

De vacature staat intern en extern open. Interne medewerkers hebben voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.