Wierden en Borgen | Medewerker Planning

Wij zoeken in verband met onder andere zwangerschaps- en bevallingsverlof van één van onze collega’s een: Medewerker Planning.

Lever jij een bijdrage aan waardevol wonen?
Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor de definitieve planning van de meer complexe mutatie- en reparatieverzoeken. Je controleert de opgestelde planning op efficiëntie en zorgt voor tijdige afstemming met de medewerkers buitendienst, verhuurmakelaars, klant en derden.

Verder verzorg je de afhandeling van de (interne) mail en taken. Je vraagt offertes op, maakt opdrachten aan en bewaakt de voortgang van de werkzaamheden.
Je stelt rapportages op, analyseert de gegevens en draagt bij aan het optimaliseren van het proces. Ook lever je gegevens aan voor de onderhoudsbegroting.

We zoeken een:
Enthousiaste, proactieve en communicatief sterke medewerker die graag samen aan de slag wil voor onze huurders, zodat zij volop woonplezier kunnen beleven.
Daarnaast heb je een technische achtergrond en bij voorkeur ervaring als planner Dagelijks Onderhoud bij een corporatie en/of vastgoedbeheerder. Ook heb je kennis van IT systemen het liefst van Empire en connect-it. Verder heb je minimaal een MBO werk -en denkniveau heeft (Bouwkunde). En wanneer je ook nog analytisch bent reageer dan!

Wat bieden we jou?
Wierden en Borgen is een dynamische organisatie waar veel speelt en gebeurt. Als medewerker krijg je de ruimte om je te ontwikkelen. We zijn er voor jou! Op het gebied van opleidingen en cursussen is veel mogelijk. Je krijgt eerst een aanstelling voor één jaar. Verlenging behoort tot de mogelijkheden. De arbeidsduur is minimaal 32 uur per week. De functie is ingeschaald in schaal F van de CAO Woondiensten. Het hierbij behorende salaris loopt van € 2.621- tot € 3489- bruto bij een fulltime dienstverband. De inschaling is afhankelijk van ervaring.

Heb je interesse?
Mail dan je motivatie en CV vóór 11 juli 2022 naar vacature@wierdenenborgen.nl t.a.v. Angélique Berisha, teamleider Dagelijks Onderhoud. Vragen over de functie kun je stellen aan Angélique. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 050 402 37 50. De gesprekken vinden plaats op donderdag 21 juli 2022 van 9.00 tot 12.30 uur.

De vacature staat gelijktijdig intern en extern open. Interne medewerkers hebben een voorrangspositie bij de vervulling van de vacature.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.