Wierden en Borgen | Medewerker Klantenpunt

We ontvangen ongeveer 3000 telefoontjes en 1000 mails per maand. We nemen de tijd om naar huurders te luisteren en ze zo goed mogelijk te helpen. Ons doel is om iedereen die ons belt, mailt of bezoekt met een positief gevoel terug te laten denken aan het contact met Wierden en Borgen. Om dat doel te bereiken zoeken we een enthousiaste collega die de huurder voorop zet. Iemand die snel schakelt, denkt in oplossingen en een glimlach kan toveren op het gezicht van onze huurders. 

Iedere situatie en iedere huurder is anders. Daarom krijg je hele uiteenlopende vragen, zoals:

  • Mijn dakgoot lekt, wat kunt u hieraan doen?

  • Mag ik zelf klussen in mijn woning?

  • Wanneer kom ik in aanmerking voor een woning?

  • Heeft u meer informatie over het nieuwbouwproject?

Het beantwoorden van de vragen doe je zoveel mogelijk zelf. Je neemt de tijd om naar huurders te luisteren en weet ze gerust te stellen wanneer nodig. Kun je een vraag niet meteen beantwoorden, dan weet jij de juiste lijnen uit te zetten bij je collega’s.

Onze afdeling Wonen staat voor 'tevreden huurders'

Tevreden huurders hebben een huis waar ze zich thuis voelen. De afdeling Wonen zorgt van A tot Z voor onze huurders. Van het opleveren en betrekken van een nieuwe woning tot het afhandelen van vragen en oplossen van problemen. Wanneer het nodig is staan wij voor huurders klaar. Of het nou gaat om een telefoontje over een reparatieverzoek of het voeren van een keukentafelgesprek, onze huurders voelen zich gehoord en gezien. We werken hard om dit te bereiken. Dit doen we gastvrij. 

Dit is het team

Het Woonpunt is een enthousiast en gedreven team van +/- 10 medewerkers. Het team is ambitieus en ontwikkelingsgericht, waarbij gastvrije dienstverlening voorop staat.

Dit bieden wij

  • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao Woondiensten.
  • Jaarlijks persoonlijk ontwikkelbudget van 900 euro (bij fulltime dienstverband)
  • Een functie voor minimaal 24 uur per week.
  • Een aanstelling van 1 jaar met kans op een vast dienstverband.
  • Een salaris van max € 3438,- bruto bij een fulltime dienstverband, salarisschaal F. De inschaling is afhankelijk van ervaring.
  • Deels thuiswerken behoort tot de mogelijkheden, er is een persoonlijk budget voor de daarbij behorende faciliteiten.

Plezier en een maatschappelijke bijdrage. We bieden je een leuke functie met uitdaging in een organisatie die volop in beweging is. Een functie waarin je een maatschappelijke bijdrage kan leveren en zo bijdraagt onze missie: Waardevol Wonen van Stad tot Wad!

Enthousiast?

Mail je motivatie en CV vóór 18 februari 2024 naar vacature@wierdenenborgen.nl.

Je kunt deze richten aan Robert Oud, teamleider Woonpunt. Vragen over de functie kun je ook stellen aan Robert. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 050 402 37 50. De sollicitatiegesprekken zullen worden ingepland op woensdag 21 februari 2024.

De vacature staat gelijktijdig intern en extern open. Interne medewerkers hebben bij gelijke geschiktheid een voorrangspositie bij de vervulling van de vacature.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Solliciteer!