Wierden en Borgen | Adviseur Planning & Control

Wierden en Borgen is op zoek naar een Adviseur Planning & Control voor 36 uur per week.

Krijg jij energie van resultaatgericht samenwerken, lees dan gauw verder!

Het team Kwaliteit & Control draagt bij aan het optimaal presteren van de organisatie in alle werkprocessen. Aandachtspunten hierbij zijn het in control zijn, tijdige en correcte rapportages en risicomanagement. Het team bestaat uit vijf adviseurs: twee adviseurs Kwaliteit & Control, een adviseur ICT en twee adviseurs Planning & Control.

Krijg jij hier energie van?

Als adviseur Planning & Control ben je en voel je je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de planning-en-control cyclus. Je bent in staat om zelfstandig beleid op het gebied van planning en control op te stellen en je adviseert je collega’s bij het inrichten en optimaliseren van werkprocessen. Je bent actief betrokken bij het samenstellen van rapportages op corporatieniveau, zoals (fiscale) jaarrekening, (meerjaren) begroting, voortgangs-, verantwoordingsrapportages en treasury rapportages en bent mede verantwoordelijk voor fiscaliteit. Daarnaast is het adviseren van het MT over de financiële en fiscale gevolgen van voorgenomen beleidsscenario’s en investeringen een belangrijk aspect binnen je functie.

Pas jij binnen ons team?

Wij zoeken een gedreven adviseur Planning & Control die actief mee kan bouwen aan de ontwikkeling van Wierden en Borgen. Je weet hoe je onze kernwaarden tot uiting laat komen in je handelen, advies en de ontwikkeling en uitvoering van beleid. Je wordt er blij van om te werken met complexe materie en software. Je hebt een initiatiefrijke, resultaatgerichte instelling waarbij je zichtbaar bent voor de organisatie. Je hebt een afgeronde opleiding op Hbo+/WO-niveau (bedrijfseconomie), werkt graag samen en kunt werk op een zelfstandige en gestructureerde manier organiseren. Je hebt inzicht in waardering van vastgoed en kennis van waarderingsbegrippen. Je bent stressbestendig en in staat om snel te schakelen als je werk of omgeving daarom vraagt.

Heb je interesse en ben je enthousiast?

Ben jij die zichtbare ervaren adviseur die energie krijgt van resultaatgericht samenwerken? Mail dan je motivatie en CV vóór 31 augustus 2020 naar vacature@wierdenenborgen.nl t.a.v. Peggy Eckhardt, manager Financiën en Ondersteuning. Als je informatie wilt over de procedure, kun je contact opnemen met Esther Smit, P&O adviseur. Haar telefoonnummer is 06-11463800. Vragen over de functie kun je stellen aan Peggy Eckhardt. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06-10755817.

Arbeidsvoorwaarden

Het is een structurele functie voor 36 uur per week. Je krijgt eerst een aanstelling voor één jaar. De functie is marktconform ingeschaald.

De vacature staat gelijktijdig intern en extern open. Interne medewerkers hebben een voorrangspositie bij de vervulling van de vacature. De gesprekken vinden plaats in de eerste twee weken van september. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kijk voor meer informatie op https://www.wierdenenborgen.nl/over-ons/werken-bij/vacatures/