Wierden en Borgen | Adviseur ICT

Wij zoeken een ICT-adviseur die zich herkent in het volgende motto:

• “liever samen dan alleen”
• “technologie waar de huurder profijt van heeft”


Wat ga je doen?
Als ICT-adviseur ben je verantwoordelijk voor het ICT-beleid en de ICT-oplossingen.Alle oplossingen moeten één samenhangend geheel vormen en uiteraard leiden tot een verbetering in onze externe dienstverlening en de interne organisatie. Je zorgt ervoor dat we blijven aansluiten op de interne en externe ontwikkelingen. Je ontwikkelt en implementeert het informatiebeleid, waarbij onze werkprocessen en de informatiesystemen perfect op elkaar aansluiten. Samen met alle medewerkers zorg je ervoor dat onze informatie van goede kwaliteit is. Je bent onze privacy-officer.

Het functioneel programma komt van jouw hand: welke digitale (wijzigingen in) systemen zijn nodig ter ondersteuning van de werkprocessen?

Wat zoeken we? 
We zoeken een ICT’er met een helder idee hoe hij vanuit zijn vakgebied kan bijdragen aan onze klantgerichtheid en de doelstellingen in ons ondernemingsplan. We zoeken beslist geen einzelgänger, maar iemand die ICT-oplossingen graag samen met mensen uitdenkt en uitrolt. De functie vereist een HBO werk- en denkniveau, brede en actuele ICT-kennis en een vooruitziende blik.

Ons aanbod:
Het is een functie voor 32 à 36 uur per week. We bieden je een tijdelijke aanstelling voor één jaar, mogelijk met verlenging. De arbeidsvoorwaarden uit de CAO Woondiensten zijn van toepassing.

Interesse?
Heb je belangstelling voor deze vacante functie? Mail dan je motivatie en CV vóór 27 november 2017 naar k.kikkert@wierdenenborgen.nl. Op dit mailadres kun je ook de functieomschrijving opvragen. In je motivatie lezen we in ieder geval graag wat volgens jou:

- een ICT’er kan bijdragen aan samenwerken en klantgerichtheid en
- bij welke externe ontwikkelingen we moeten blijven aansluiten.


Vragen over de functie kun je stellen aan Ton Bos, manager Bedrijfsvoering, tel. 06 525 20 102.