Wierden en Borgen | 2 Projectleiders Planmatig Onderhoud

Over Wierden en Borgen

Bij Wierden en Borgen worden we al meer dan 100 jaar gedreven door een maatschappelijke betrokkenheid bij het wonen in het gebied dat reikt van de stad Groningen tot aan de Waddenzee. We verhuren ruim 7.000 sociale huurwoningen in de gemeenten Groningen, Bedum, Winsum, De Marne, Eemsmond, Loppersum en Ten Boer. Het kantoor van Wierden en Borgen staat in Bedum. Onze medewerkers zijn vakbekwaam en dragen vanuit hun vakgebied bij aan een professionele en toekomstgerichte organisatie. We zijn bevlogen in ons werk, omdat we geloven dat ieder mens een goede woning verdient.

Vanuit ons ondernemingsplan 'Samen betekenen we meer' geven we invulling aan deze missie. Kijk voor meer informatie op onze website: www.wierdenenborgen.nl

Wij zijn op zoek naar 2 projectleiders Planmatig Onderhoud!

 Jouw bijdrage:

De komende jaren staat Wierden en Borgen voor de grote opgave om huurders goede en betaalbare huisvesting te bieden. Naast verschillende sloop- en herstructureringsprojecten de komende jaren vindt er ook planmatig onderhoud plaats. Als projectleider planmatig onderhoud ben je onder leiding van de manager vastgoed verantwoordelijk voor meerdere planmatig onderhoud projecten. Je bereidt projecten inhoudelijk voor, hebt regelmatig overleg met alle betrokken partijen. Je bewaakt planning, budget en kwaliteit.

Jouw profiel:

We zoeken  ervaren kandidaten die:

  • ervaring hebben als projectleider, goed kunnen plannen en organiseren;
  • weten wat GOTIK inhoudt;
  • goed kunnen samenwerken;
  • goede communicatieve vaardigen hebben zowel mondeling als op papier.

 Ons aanbod:

Arbeidsvoorwaarden

Het is een tijdelijke functie voor 32 uur tot 36 uur per week. Je krijgt  een aanstelling voor één jaar. De functie is ingeschaald in schaal  J van de CAO Woondiensten.

 Heb je interesse?

Mail dan je motivatie en CV vóór 29 mei 2019 naar vacature@wierdenenborgen.nl t.a.v. Saskia van Lissum, manager vastgoed  a.i.

Vragen over de functie kun je stellen aan Saskia van Lissum. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 050 402 37 50. 

 De vacature staat gelijktijdig intern en extern open. Interne medewerkers hebben een voorrangspositie bij de vervulling van de vacature.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.