Nijestee | Verkoop- en vastgoedbemiddelaar

Nijestee biedt woonruimte aan ruim 22.000 Groningers. Dat moeten allereerst goede en betaalbare woningen zijn. Het gaat voor ons daarnaast ook om een veilige straat, een gezellige buurt en leefbare stad. Met ongeveer 200 collega’s steken we daar veel energie in. Hart voor bewoners. Hart voor de stad. Ruimte door vertrouwen. Eigenzinnig. Nuchter. Dat zijn wij.

 

Onze samenleving als uitgangspunt

Werken bij Nijestee is werken met de samenleving als uitgangspunt. Wij verhuren en ontwikkelen betaalbare huurwoningen in bijna alle wijken in de stad Groningen. Mensen vanuit verschillende achtergronden en maatschappelijke posities leven er samen. Als je werkt bij Nijestee werk je met deze mix van mensen en belangen en is onze samenleving je vertrekpunt. We voelen ons bij al die mensen en al hun belangen betrokken. Niet alleen bij hun woningen, maar, veel breder, ook bij de leefbaarheid in de buurten en wijken. De invloed van de bewoner is daarbij wat ons betreft vanzelfsprekend. Niet alleen voor, maar vooral ook met de bewoner maken wij dagelijks werk van een huis dat als thuis voelt.

Wij willen ons team graag versterken met een

Verkoop- & Vastgoedbemiddelaar (32-36 uur per week)

Meer informatie over de functie en de procedure vind je hier.

Interesse?

Je kunt je sollicitatiebrief en cv mailen naar hrm@nijestee.nl. Neem voor informatie over de vacature contact op met Olga Valkema, manager Ontwikkeling en Vastgoedbemiddeling, via (050) 853 3934.

Je kunt solliciteren tot en met woensdag 12 oktober 2022. De gesprekken vinden plaats op vrijdag 14 oktober 2022.

Voor deze functie wordt gelijktijdig in- en extern geworven. Acquisitie stellen wij niet op prijs.