Nijestee | Teamleider Service

ONZE SAMENLEVING ALS UITGANGSPUNT

Werken bij Nijestee is werken met de samenleving als uitgangspunt. Wij verhuren en ontwikkelen betaalbare huurwoningen in bijna alle wijken in de stad Groningen. Mensen vanuit verschillende achtergronden en maatschappelijke posities leven er samen. Als je werkt bij Nijestee, werk je met deze mix van mensen en belangen en is onze samenleving je vertrekpunt. We voelen ons bij al die mensen en al hun belangen betrokken. Niet alleen bij hun woningen, maar, veel breder, bij de leefbaarheid in de buurten en wijken. De invloed van de bewoner is daarbij wat ons betreft vanzelfsprekend. Niet alleen voor, maar vooral ook mét de bewoner maken wij dagelijks werk van een huis dat als thuis voelt.

BEDRIJFSCULTUUR

De passie van de afdeling Service is dat bewoners gelukkig zijn en zich thuis voelen in hun woning, nu en in de toekomst. Zij zorgen voor veilige, duurzame en goede woningen voor de mensen die bij hen huren. De klantvraag verandert en daarmee ook de dienstverlening. Daarom is Nijestee dagelijks bezig de service en hun woningen nog beter te maken.  Dit vraagt van de medewerkers van Nijestee een wendbare houding. Binnen al deze veranderingen blijft onze ambitie staan: Wij willen een excellente dienstverlening bieden aan onze bewoners! Als Teamleider lever jij een belangrijke bijdrage aan deze doelen. Ga jij de uitdaging aan?

OVER DE FUNCTIE

Als Teamleider Service heb je een belangrijke rol in ons service team. Wij zorgen elke dag voor blije gezichten van de bewoners die bij ons huren. Wij zorgen voor veilige, duurzame en goede woningen en een excellente dienstverlening die meegroeit. De wereld verandert immers snel.  Binnen al deze veranderingen blijft deze ambitie staan. Als Teamleider Service ben jij een voortrekker in het realiseren van deze ambitie. In de eerste plaats faciliteer en coach je allround servicemedewerkers. Samen met een collega ben jij verantwoordelijk voor 27 allround servicemedewerkers en leerlingen. Je coacht de medewerker om zelf de juiste besluiten te nemen en neemt verantwoordelijkheid over de HR-cyclus. Je hebt hierin aandacht voor de mens achter het werk en je zet je in voor duurzaam inzetbare servicemedewerkers.  

Je levert een duidelijke bijdrage aan de excellente dienstverlening van Nijestee. Daarom denk je proactief mee over het continu verbeteren van onze processen en levert input voor beleid en ontwikkeling van het team. Je begeleidt de servicemedewerker en bewoner bij complexe storingen en jij maakt van een klacht een positieve klantbeleving. Ook ben je verantwoordelijk voor ARBO en teambudgetten. In de aansturing werk je nauw samen met een werkvoorbereider.

Daarnaast heb je een belangrijke rol als het gaat om het bewaken van de kwaliteit van de onderhoudswerkzaamheden. Je lost uitvoeringsproblemen op en voert aanvullend onderzoek uit. Je neemt beslissingen en zorgt dat deze aansluiten bij de klantverwachting. Bij uitbesteed werk ben je het aanspreekpunt voor servicepartijen en specialisten. Je bewaakt ook periodiek de kwaliteit en voortgang en levert input aan de contractmanager. Je signaleert trends en veel voorkomende storingen en zet acties uit voor duurzaam herstel. 

Als Teamleider Service ben je een verbinder. Je verbindt buiten met binnen. De wensen van onze bewoners staan centraal in hoe wij werken. Je hebt aanleg voor mensgericht leidinggeven. Je bent ondernemend en je wil een voortrekker zijn in het continu verbeteren. Daarin durf je sturend te zijn richting resultaten. Je bent flexibel, en vindt het leuk om veel te schakelen. Je hebt een open houding en communiceert ook zo. Je kunt visie en beleid vertalen naar je collega’s en stimuleert ontwikkeling.

FUNCTIE-EISEN

 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Aantoonbare ervaring en successen in soortgelijke functie;
 • Je hebt ervaring met de aansturing van een operationeel team;
 • Je ben dienstverlenend ingesteld en maatschappelijk betrokken;
 • VCA en Arbo

Wat heeft de organisatie te bieden?

 • Marktconform salaris o.b.v. van een 36-urige werkweek, schaal I: begint met € 3.523,00 en eindigt op € 4.633,00;
 • Plek in de organisatie: Team Service;
 • Goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden, volop ruimte om je verder te ontwikkelen en opleidingen te volgen;
 • Een dynamische organisatie met een uitstekende sfeer;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Woondiensten;

Competenties

 • Klantgericht
 • Communicatieve vaardigheden
 • Ondernemend
 • Doel- en resultaatgericht
 • Coachend leiderschap
 • Coördineren

REAGEREN?

Nijestee kiest ervoor de werving & selectieprocedure te laten begeleiden door Headhuntersteam. Reageren op deze vacature kan tot 20 mei 2022. Heb je interesse of aanvullende vragen? Stuur je CV met motivatie naar p.sporrel@headhuntersteam.nl. Bij vragen kun je Paul Sporrel van Headhuntersteam bereiken op (050) 5268884.