Nijestee | Stukadoor / tegelzetter

Nijestee biedt ruimte

Nijestee is de grootste woningcorporatie in de stad Groningen. Wij bieden woonruimte aan ruim 22.000 Groningers. Goede woonruimte, dat is in de eerste plaats een goede woning. Maar het is ook een veilige straat, een gezellige buurt, een leefbare stad. Daar steken wij veel energie in, met 170 gedreven collega’s.

Onze medewerkers geven het werken bij Nijestee een 8! Nijestee biedt dus goede ruimte om te wonen én om te werken.

Wij hebben ruimte voor een

een stukadoor / tegelzetter

36 uur per week. Contract voor de duur van één jaar met een proeftijd van een maand.

Samen werken aan ….

Nijestee investeert in de leefbaarheid van buurten. Onderhoud is hierbij een kerntaak.

Onderhoud is een middel om de klantrelatie optimaal inhoud en vorm te geven en om het vastgoed duurzaam in stand te houden in het belang van de bewoners en de maatschappij.

Binnen de afdeling Onderhoud wordt in drie teams het niet planmatig en het planmatig onderhoud van onze 13.000 woningen en woongebouwen in de stad Groningen voorbereid en uitgevoerd.

De stukadoor / tegelzetter werkt bij de afdeling Niet Planmatig Onderhoud, samen met 33 enthousiaste en gemotiveerde collega’s. We lossen storingen op en voeren aanpassingen en reparaties uit in onze woningen. We doen dit snel en goed. Ook zorgen we voor reparaties in vrijgekomen woningen, zodat de huizen snel weer beschikbaar zijn voor de nieuwe bewoner.
Dat doet de onderhoudsmedewerker onder verantwoordelijkheid van een uitvoerder en in samenwerking met onder meer werkvoorbereiders en magazijnmedewerkers.

 

Jouw bijdrage
De werkzaamheden variëren van herstel van gaten in wanden en plafonds tot incidenteel het volledig stukadoren van wanden en plafonds en het leggen van een specievloer. Ook zul je worden ingezet bij het renoveren van badkamers waarbij jij de werkzaamheden op jouw vakgebied oppakt.
Het uitvoeren van tegelwerk hoort ook tot jouw takenpakket (herstel, nieuw aanbrengen).
Je zult veel werken bij huurders thuis. Een nette en professionele werkwijze en –houding vinden wij belangrijk.

 

Je profiel

  • Je beschikt over vakinhoudelijke kennis door opleiding of ervaring (niveau minimaal VMBO bouwkunde).
  • Je bent klantgericht, sociaal en communicatief vaardig. Je hebt respect voor mensen van diverse achtergronden.
  • Je werk kun je zelfstandig organiseren en uitvoeren, maar je bent ook in staat om samen te werken.
  • Je bent kostenbewust en resultaatgericht.
  • Je hebt enige ervaring met digitaal registreren, bent in het bezit van rijbewijs B/E en het VCA certificaat of bereid dit te halen.

Ons aanbod
Je opleiding en ervaring bepalen je salaris. De allround onderhoudsmedewerker verdient bij ons maximaal € 2.754 (schaal D, bij 36 uur per week). De afdeling biedt een prettige sfeer, deskundige begeleiding, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en veel vrijheid in het dagelijkse werk.

Je kunt bij ons rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een collectieve ziektekostenverzekering, fietsenplan en een eindejaarsuitkering. De Personeelsvereniging biedt een gevarieerd aanbod aan activiteiten. Bij Nijestee geldt de CAO Woondiensten.

Je krijgt eerst een aanstelling voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging.

 

Interesse?
Je kunt je sollicitatiebrief en CV sturen naar Nijestee, afdeling Personeelszaken, Postbus 447, 9700 AK Groningen of naar personeelszaken@nijestee.nl. Je kunt solliciteren tot 11 december.


Voor meer informatie kun je terecht bij Michel Beek, manager NPO, (050)  853 39 40.
Wij werven gelijktijdig intern en extern. Acquisitie stellen wij niet op prijs.