Nijestee | Ontwikkelaar en junior ontwikkelaar

 Nijestee biedt woonruimte aan ruim 22.000 Groningers. Dat moeten allereerst goede en betaalbare woningen zijn. Het gaat voor ons daarnaast ook om een veilige straat, een gezellige buurt en leefbare stad. Met 200 collega’s steken we daar veel energie in. Hart voor huurders. Hart voor de stad. Ruimte door vertrouwen. Eigenzinnig. Nuchter. Dat zijn wij.

Onze samenleving als uitgangspunt

Werken bij Nijestee is werken met de samenleving als uitgangspunt. Wij verhuren en ontwikkelen betaalbare huurwoningen in bijna alle wijken in de stad Groningen. Mensen vanuit verschillende achtergronden en maatschappelijke posities leven er samen. Als je werkt bij Nijestee, werk je met deze mix van mensen en belangen en is onze samenleving je vertrekpunt. We voelen ons bij al die mensen en al hun belangen betrokken. Niet alleen bij hun woningen, maar, veel breder, bij de leefbaarheid in de buurten en wijken. De invloed van de bewoner is daarbij wat ons betreft vanzelfsprekend. Niet alleen voor, maar vooral ook mét de bewoner maken wij dagelijks werk van een huis dat als thuis voelt.

Wij willen ons team versterken met

1 ontwikkelaar

en 1 junior ontwikkelaar

(32-36 uur per week)

 voor de periode van twee jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

De afdeling Vastgoed

Wij zijn de professionals op het gebied van vastgoed. We geloven in de ongedeelde stad, een plek waar iedereen met elkaar kan samenleven in gemengde wijken. Door onze passie voor mensen en vastgoed weten we complexe processen te begeleiden en goede duurzame producten te realiseren. Dit doen we op basis van creatief ondernemerschap en zorgzaamheid. We kunnen dit niet alleen en investeren daarom in duurzame relaties door partijen met elkaar te verbinden. Samen met partners werken we aan onze doelstelling: voldoende betaalbare woonruimte in alle delen van de stad. We zijn trots dat we daaraan bijdragen.

De Ambitie

We willen graag verdere stappen zetten in continu leren, lange termijn denken, samenwerken/ partnerships, de verantwoordelijkheden op de juiste plek beleggen en het vergroten van flexibiliteit en wendbaarheid. Onze uitdaging bestaat uit het ontwikkelen van een energie neutrale woningvoorraad in 2050. Om dit te realiseren gaan we de komend jaren onze productie opschroeven, we zijn dan ook op zoek naar uitbreiding. We gaan jaarlijks 350 woningen verbeteren en 400 nieuw bouwen. Een grote ambitie, waarbij de Stad voor ons ook als werkveld ook de nodige uitdaging met zich meebrengt. Voor deze uitdaging breiden we ons team uit. We zijn op zoek naar diegene die niet schrikt van een beetje uitdaging en met ons die ambitie waar wil maken.

Wat ga je doen?

Als ontwikkelaar heb je veel contact met collega’s binnen Nijestee, bewoners, andere ontwikkelaars, gemeente, adviseurs en aannemers. Je bent de spin in het web, hebt overzicht en bent in staat om met de verschillende partijen het gesprek aan te gaan en tot resultaten te komen.

Je werkt dagelijks aan het realiseren van de ongedeelde stad. Je doet dit aan de ene kant door mee te denken over de vastgoedprogrammering en aan de andere kant door het ontwikkelen van gebieden, projecten of producten. Dit doen je met oog voor de bewoners waarbij kwaliteit voor gebouw en omgeving centraal staat.

Zo werken we als Nijestee bijvoorbeeld aan de ontwikkeling van de Grunobuurt, de wijkvernieuwing Selwerd maar ook de verduurzaming van bestaand vastgoed en het aansluiten op nieuwe warmtebronnen door de hele stad.

Wat vragen we?

Je hebt een achtergrond in vastgoed- en gebiedsontwikkeling of in de verduurzaming en energietransitie van vastgoed. Passie voor het vak gaat wat ons betreft boven het aantal dienstjaren. We verlangen wel van je dat je direct zelfstandig aan de slag kunt.

Ons aanbod

Je komt te werken bij een positieve, enthousiaste organisatie die zich continu ontwikkelt. We stellen passie boven plicht, wendbaarheid boven hiërarchie en toegevoegde waarde boven traditie.

Je opleiding en ervaring bepalen je salaris.

De functie van junior ontwikkelaar is ingeschaald in schaal J, € 3.680,- tot € 4.971,- per maand op basis van een 36-urige werkweek.

De functie van ontwikkelaar is ingeschaald in schaal K, € 4.050,- tot € 5.474,- per maand op basis van een 36-urige werkweek.

We bieden voldoende ruimte voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Je kunt bij ons rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij Nijestee geldt de CAO Woondiensten.

Interesse?

Mail dan je sollicitatiebrief en CV naar hrm@nijestee.nl

Je kunt solliciteren tot en met 22 januari aanstaande.

Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met Sjoukje Veenema, Manager Ontwikkeling en Realisatie , tel. 050 – 85 33 847.

Voor deze functie wordt gelijktijdig in- en extern geworven.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

In het sollicitatieproces houden wij rekening met de voorschriften van het RIVM.