Nijestee | Medewerker Woonservice

Nijestee biedt woonruimte aan ruim 22.000 Groningers. Dat moeten allereerst goede en betaalbare woningen zijn. Het gaat voor ons daarnaast ook om een veilige straat, een gezellige buurt en leefbare stad. Met 175 collega’s steken we daar veel energie in. Hart voor bewoners. Hart voor de stad. Ruimte door vertrouwen. Eigenzinnig. Nuchter. Dat zijn wij.

Onze samenleving als uitgangspunt

Werken bij Nijestee is werken met de samenleving als uitgangspunt. Wij verhuren en ontwikkelen betaalbare huurwoningen in bijna alle wijken in de stad Groningen. Mensen vanuit verschillende achtergronden en maatschappelijke posities leven er samen. Als je werkt bij Nijestee, werk je met deze mix van mensen en belangen en is onze samenleving je vertrekpunt. We voelen ons bij al die mensen en al hun belangen betrokken. Niet alleen bij hun woningen, maar, veel breder, bij de leefbaarheid in de buurten en wijken. De invloed van de bewoner is daarbij wat ons betreft vanzelfsprekend. Niet alleen voor, maar vooral ook mét de bewoner maken wij dagelijks werk van een huis dat als thuis voelt.

 Wij hebben per direct ruimte voor een:

Medewerker Woonservice

36 uur p/w

Een contract voor de duur van een jaar met de mogelijkheid tot verlenging.  

Jij maakt graag bewoners blij

Bij de afdeling Woonservice ben je het eerste aanspreekpunt voor bewoners en woningzoekenden en daarmee het gezicht en de stem van de organisatie. Jouw kerntaak is het beantwoorden van uiteenlopende vragen aan de telefoon, zodat onze bewoners altijd snel en goed geholpen worden. Dit zijn vragen over o.a. het huren van een woning, betalingen, reparatieverzoeken en overlast. Jij verleent onze (potentiële) bewoners de beste service, speelt in op de wensen en denkt mee. Gezien de samenstelling van en kwaliteiten binnen ons huidige team zoeken we naar een nieuwe collega die voldoening haalt uit repeterende werkzaamheden in een leuk team waar een goede sfeer hangt.

Wat breng je mee?

  • Jij staat voor een excellente dienstverlening: je kunt je goed inleven waarbij de tevredenheid van de bewoner voorop staat. Het ombuigen van een lastige situatie naar een positieve oplossing gaat je makkelijk af.
  • Flexibel en stressbestendig: je raakt niet van slag door drukte aan de telefoon;
  • Nauwkeurigheid: je zorgt dat alle informatie wordt doorgezet naar de juiste collega en zorgt voor een goede administratieve afhandeling;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden: jij kunt veel en diverse informatie op een logische en overzichtelijke manier overbrengen;
  • Digitaal vaardig: je kunt makkelijk schakelen tussen diverse programma’s en weet deze snel eigen te maken
  • Technische kennis: je hebt gevoel voor techniek in en rond de woning;
  • Opleiding: een (relevante) opleiding op mbo-niveau;

Wat krijg jij van ons?

Als medewerker Woonservice is het kantoor aan het Damsterplein je thuisbasis: een fijne werkplek met collega’s die de deur voor jou open hebben staan. Het werken op kantoor kun je combineren met thuiswerken. De functie medewerker Woonservice is ingeschaald in schaal F, € 2.684,00 tot € 3.259,00 bruto bij een 36-urige werkweek. Je kunt bij ons rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De Personeelsvereniging biedt een zeer gevarieerd aanbod aan activiteiten. Bij Nijestee geldt de CAO Woondiensten. 

Interesse?

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Marcellien Smits. Manager Woonservice, tel 06-53299004. Wil jij het verschil maken in de beleving van onze bewoners? Stuur dan je motivatie inclusief CV naar hrm@nijestee.nl. Je kunt solliciteren tot 17 januari. De gesprekken vinden plaats op maandag 24 januari.

Voor deze functie wordt zowel intern als extern geworven. Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat voorrang.

Acquisitie stellen wij niet op prijs. 

In het sollicitatieproces houden wij rekening met de voorschriften van het RIVM.