Nijestee | Allround schilder

Nijestee biedt woonruimte aan ruim 22.000 Groningers. Dat moeten allereerst goede en betaalbare woningen zijn. Het gaat voor ons daarnaast ook om een veilige straat, een gezellige buurt en leefbare stad. Met 200 collega´s steken we daar veel energie in. Hart voor de huurders, Hart voor de stad. Ruimte door vertrouwen. Eigenzinnig. Nuchter. Dat zijn wij.

 Werken bij Nijestee is werken met de samenleving als uitgangspunt. Wij verhuren en ontwikkelen betaalbare huurwoningen in bijna alle wijken in de stad Groningen. Mensen vanuit verschillende achtergronden en maatschappelijke posities leven er samen. Als je werkt bij Nijestee werk je met deze mix van mensen en belangen en in onze samenleving je vertrekpunt. We voelen ons bij al die mensen en al hun belangen betrokken. Niet alleen bij hun woningen, maar veel breder. Zoals bij de leefbaarheid in de buurten en wijken. De invloed van de bewoners is daarbij wat ons betreft vanzelfsprekend. Niet alleen voor, maar ook vooral mét de bewoner maken wij dagelijks werk van een huis dat als thuis voelt.

Wij willen de afdeling Service versterken met een

Allround schilder

36 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband

 Samen werken we aan goed onderhouden woningen. De medewerkers bij de afdeling Service zijn enthousiaste en gemotiveerde collega’s. Wij werken klant gestuurd en als de bewoner belt, dan komen we in actie. Voor onze bewoners lossen we storingen op en voeren we aanpassingen en reparaties uit. Na een huuropzegging zorgen we er voor dat de woning snel weer beschikbaar is voor de nieuwe bewoner. Je werkt samen met werkvoorbereiders en magazijnmedewerkers. De cultuur kenmerkt zich door het informele karakter, staan klaar voor elkaar om elkaar en zijn dan ook op zoek naar een echte team-player.

Jouw bijdrage

Voor onze bewoner ben jij het gezicht van Nijestee. Jij bent in staat de bewoner te helpen bij een technisch gebrek. Je werkt meestal in een bewoonde situatie en dat vergt goed overleg met de bewoner. Je kunt je verplaatsen in de bewoner en biedt oplossingen, ook als de vraag niet direct betrekking heeft op herstel van een gebrek. Je brengt ze in contact met een collega of verwijst door naar andere instanties als de situatie daarom vraagt. Daarmee gaat de servicegerichtheid veel verder. Je hebt oog voor sociaalmaatschappelijke problemen en hebt voor Nijestee een signalerende rol.

Je profiel

 • Je hebt respect voor mensen van diverse achtergronden en kunt goed met mensen omgaan.
 • Je kunt je verplaatsen in de bewoner, herkent wensen en behoeften en kunt daarop inspelen. Je bent meestal in staat om zelf de oplossing te bieden en anders kun je doorverwijzen.
 • Je bent oplossingsgericht en kostenbewust.
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B/E en het VCA-certificaat of bereid dit te halen.
 • Je hebt enige jaren ervaring in soortgelijke werkzaamheden.
 • Je vindt het geen probleem om ook af en toe ’s avonds en in het weekend dringend storingsonderhoud uit te voeren.
 • Je staat open voor feedback en kunt je aan de hand van feedback verder ontwikkelen.

Werkzaamheden als schilder

 • Je verricht allround schilderwerk en hebt een gedegen kennis van de nieuwste producten en systemen.
 • Je werk kun je zelfstandig organiseren en uitvoeren, je houdt het overzicht over jouw planning en stemt wijzigingen op tijd af met de werkvoorbereiding en uitvoering.
 • Je werkt graag samen met collega’s aan een werkopdracht (teamspeler).
 • Je voert alle voorkomende schilderwerkzaamheden uit: het aflakken van kozijnen en deuren, het schilderen met latex verven, het repareren van houten en steenachtige ondergronden, het behangen van wanden en het vervangen van glaslatten en het plaatsen van (kleinere) ruiten.
 • Je kunt lichte timmerwerkzaamheden, zoals het aanbrengen van plinten, gipsplaatplafonds en het afhangen van binnendeuren, uitvoeren of bent bereid om dit te leren.
 • Je draagt zorg voor het in goede staat houden van gereedschap en auto en de voorraden in het bedrijfsvoertuig.
 • Je verricht de voor de uitoefening van de functie noodzakelijke handelingen van administratieve aard.
 • Je verricht zodanig alle voorkomende werkzaamheden o.a. schoonmaak- en opruimwerkzaamheden.

Ons aanbod

Nijestee biedt jou een uitdagende en dynamische functie met veel vrijheid. De Allround schilder is ingedeeld in schaal D € 2.451,00 - € 2.929,00  per maand op basis van een 36-urige werkweek. De mogelijkheid bestaat om 4 x 9 uren per week te werken. Daarnaast wordt een bedrijfsauto beschikbaar gesteld die ook inzetbaar is voor woon-werkverkeer. Daarnaast kun je bij ons rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij Nijestee geldt de CAO Woondiensten.

Interesse?

Ben jij geïnteresseerd in de functie van allround schilder?

Je kunt jouw CV mailen naar Nijestee: hrm@nijestee.nl

Je kunt solliciteren tot en met 3 september 2021. Voor meer informatie kun je terecht bij Wim Huiting, uitvoerder: (050)-8533996, w.huiting@nijestee.nl of Alexander Criens uitvoerder: (050)-8533998, a.criens@nijestee.nl

Voor deze vacature werven wij tegelijkertijd intern en extern.

Acquisitie stellen wij niet op prijs. In het verdere sollicitatieproces houden wij rekening met de voorschriften van het RIVM.