Nijestee | Administratief Medewerker Service

Nijestee biedt woonruimte aan ruim 22.000 Groningers. Dat moeten allereerst goede en betaalbare woningen zijn. Het gaat voor ons daarnaast ook om een veilige straat, een gezellige buurt en leefbare stad. Met 200 collega´s steken we daar veel energie in. Hart voor de huurders, Hart voor de stad. Ruimte door vertrouwen. Eigenzinnig. Nuchter. Dat zijn wij.

Werken bij Nijestee is werken met de samenleving als uitgangspunt. Wij verhuren en ontwikkelen betaalbare huurwoningen in bijna alle wijken in de stad Groningen. Mensen vanuit verschillende achtergronden en maatschappelijke posities leven er samen. Als je werkt bij Nijestee werk je met deze mix van mensen en belangen en in onze samenleving je vertrekpunt. We voelen ons bij al die mensen en al hun belangen betrokken. Niet alleen bij hun woningen, maar veel breder. Zoals bij de leefbaarheid in de buurten en wijken. De invloed van de bewoners is daarbij wat ons betreft vanzelfsprekend. Niet alleen voor, maar ook vooral mét de bewoner maken wij dagelijks werk van een huis dat als thuis voelt.

Wij willen de afdeling Onderhoud versterken met een

Administratief Medewerker Service

28 – 32 uur per week voor 2 jaar; een jaarcontract met uitzicht op verlenging

Ben jij het talent dat ons team Service komst versterken?

Samen werken aan….

Heb jij hart voor de stad, huurders en woningen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw bijdrage

Je bent servicegericht en je hebt daarbij oog voor de interne- en externe klant;

Je bent administratief onderlegd/nauwkeurig;

Je hebt affiniteit met techniek of bent bereid daar meer over te leren;

Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift;

Je kunt goed schakelen tussen diverse taken;

Je kunt goed plannen en organiseren.

Je profiel

Je hebt MBO/MTS werk- en denkniveau;

Je hebt aantoonbare ervaring als administratief medewerker en hebt ruime ervaring met Office;

Je hebt een dienstverlenende instelling waarbij je vriendelijk, open en respectvol bent;

Je draagt zorg voor een tijdige en juiste afhandeling van de werkzaamheden;

Je bent instaat om hoofd- en bijzaken van elkaar te onderscheiden;

Je bent leergierig als het gaat om het eigen maken van ons CRM systeem.

We zijn op zoek naar iemand die een goede invulling kan geven aan een gevarieerde rol waarin flexibiliteit voorop staat.

Competenties

Je bent accuraat, sociaal en oplossingsgericht. Daarnaast kun je zowel goed zelfstandig als in een team werken. Je ziet snel verbanden en beschikt over signalerend vermogen.

Ons aanbod

Nijestee biedt jou een uitdagende en dynamische functie in een team dat in ontwikkeling is. De Administratief Medewerker Service is ingedeeld in schaal E, € 2.551,00 - € 3.036,00 per maand op basis van een 36-urige werkweek. Daarnaast kun je bij ons rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij Nijestee geldt de CAO Woondiensten.

Sta je al te popelen om aan de slag te gaan? Tot uiterlijk 2 december aanstaande kun je je motivatie en CV mailen naar hrm@nijestee.nl. Gesprekken zullen worden ingepland op 9 december 2021.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gerdie Werkman, Manager Service, tel. 06-10273276. Voor deze functie wordt gelijktijdig in- en extern geworven. Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat voorrang. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Administratief Medewerker Service | Spielwork