Nijestee | Administratief Medewerker

ONZE SAMENLEVING ALS UITGANGSPUNT

Werken bij Nijestee is werken met de samenleving als uitgangspunt. Wij verhuren en ontwikkelen betaalbare huurwoningen in bijna alle wijken in de stad Groningen. Mensen vanuit verschillende achtergronden en maatschappelijke posities leven er samen. Als je werkt bij Nijestee, werk je met deze mix van mensen en belangen en is onze samenleving je vertrekpunt. We voelen ons bij al die mensen en al hun belangen betrokken. Niet alleen bij hun woningen, maar, veel breder, bij de leefbaarheid in de buurten en wijken. De invloed van de bewoner is daarbij wat ons betreft vanzelfsprekend. Niet alleen voor, maar vooral ook mét de bewoner maken wij dagelijks werk van een huis dat als thuis voelt. 

Omdat één van onze collega’s binnenkort gaat genieten van zijn pensioen hebben wij bij team Woonzaken ruimte voor een 
Administratief medewerker (32 uur per week) Een contract voor de duur van één jaar.

SAMEN WERKEN AAN…

Een toekomstbestendige woning en een tevreden huurder staat bij ons voorop. Als administratief medewerker ondersteun je samen met twee andere administratief medewerkers de collega’s van team Huurzaken en team Woonzaken. Samen zorg je ervoor dat de dagelijkse administratieve taken op accurate en gestructureerde wijze worden afgehandeld.

JOUW BIJDRAGE

 • Je draagt zorg voor de digitale archivering van e-mails, brieven, documenten etc. zodat dossiers op orde zijn;
 • Je zorgt dat inkomende (digitale) post bij de juiste collega’s terecht komt;
 • Je controleert uitgaande communicatie op taal- en schrijffouten, en checkt of deze op begrijpelijke manier voor onze huurders is opgesteld;
 • Je publiceert advertenties van sociale huurwoningen op ons stedelijk Woonruimteverdeelsysteem (WoningNet);
 • Je plant en notuleert teamoverleggen;
 • Je ondersteunt bij eventuele projecten en andere administratieve werkzaamheden;
 • Je kunt goed schakelen tussen, en prioriteiten stellen binnen, al deze werkzaamheden.

Mogelijk wordt deze functie in de toekomst nog uitgebreid met secretariële werkzaamheden ter ondersteuning van leidinggevenden en met administratieve werkzaamheden voor andere afdelingen binnen Nijestee.

 JE PROFIEL

 • Je functioneert op MBO- niveau en je hebt bij voorkeur een administratief/secretariële opleiding afgerond;
 • Je hebt werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent heel goed in schriftelijk communiceren;
 • Je hebt kennis van, en ervaring met Microsoft Office;
 • Je hebt affiniteit met onze doelgroep: huurders;
 • Je bent in staat om in (klein) teamverband te werken en toont daarbij initiatief om werkzaamheden op te pakken (je wacht niet tot je een opdracht krijgt);
 • Ervaring bij een woningcorporatie is handig maar geen vereiste.

ONS AANBOD

De functie wordt in eerste instantie aangegaan voor de duur van een jaar. Bij goed functioneren kan dit omgezet worden in een dienstverband voor onbepaalde tijd.
De administratief medewerker is ingeschaald in schaal D met een salaris van minimaal € 2.451,00 tot maximaal € 2.929,00 per maand op basis van een 36-urige werkweek. Daarnaast kun je bij ons rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij Nijestee geldt de CAO Woondiensten.
 

INTERESSE?

Ben jij de teamplayer die het administratief team komt versterken en onze collega’s graag zo goed mogelijk ondersteunt en ontzorgt? Stuur dan je motivatie inclusief CV naar hrm@nijestee.nl.
Dit kan tot en met maandag 25 oktober 2021. Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met Gea Reitsema, manager Woonzaken. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 050-8533508.

Voor deze functie wordt gelijktijdig in- en extern geworven. Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat voorrang. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. De sollicitatiegesprekken staan gepland in week 44 of 45.