Nijestee | 2 projectleiders en 1 senior projectleider

 

Nijestee biedt woonruimte aan ruim 22.000 Groningers. Dat moeten allereerst goede en betaalbare woningen zijn. Het gaat voor ons daarnaast ook om een veilige straat, een gezellige buurt en leefbare stad. Met 200 collega’s steken we daar veel energie in. Hart voor huurders. Hart voor de stad. Ruimte door vertrouwen. Eigenzinnig. Nuchter. Dat zijn wij.

Onze samenleving als uitgangspunt

Werken bij Nijestee is werken met de samenleving als uitgangspunt. Wij verhuren en ontwikkelen betaalbare huurwoningen in bijna alle wijken in de stad Groningen. Mensen vanuit verschillende achtergronden en maatschappelijke posities leven er samen. Als je werkt bij Nijestee, werk je met deze mix van mensen en belangen en is onze samenleving je vertrekpunt. We voelen ons bij al die mensen en al hun belangen betrokken. Niet alleen bij hun woningen, maar, veel breder, bij de leefbaarheid in de buurten en wijken. De invloed van de bewoner is daarbij wat ons betreft vanzelfsprekend. Niet alleen voor, maar vooral ook mét de bewoner maken wij dagelijks werk van een huis dat als thuis voelt.

Wij willen ons team versterken met

2 projectleiders en 1 senior projectleider

32 - 36 uur per week

We hebben ruimte voor een projectleider met een contract voor onbepaalde tijd, en een tijdelijke projectleider die we een contract aanbieden voor de periode van 2 jaar.

De functie van senior projectleider bieden we een contract voor onbepaalde tijd. 

De afdeling Vastgoed

We geloven in de ongedeelde stad, een plek waar iedereen met elkaar kan samenleven in gemengde wijken. Door onze passie voor mensen en vastgoed weten we complexe processen te begeleiden en goede duurzame producten te realiseren. Dit doen we op basis van creatief ondernemerschap en zorgzaamheid. We kunnen dit niet alleen en investeren daarom in duurzame relaties door partijen met elkaar te verbinden. Samen met partners werken we aan onze doelstelling: voldoende betaalbare woonruimte in alle delen van de stad. We zijn trots dat we daaraan bijdragen.

De Ambitie

We willen graag verdere stappen zetten in continu leren, lange termijn denken, samenwerken/ partnerships, de verantwoordelijkheden op de juiste plek beleggen en het vergroten van flexibiliteit en wendbaarheid. Onze uitdaging bestaat uit het ontwikkelen van een energieneutrale woningvoorraad in 2050. Om dit te realiseren gaan we de komend jaren onze productie opschroeven, we zijn dan ook op zoek naar uitbreiding. We gaan jaarlijks 350 woningen verbeteren en 400 nieuw bouwen. Een grote ambitie, waarbij de Stad voor ons ook als werkveld ook de nodige uitdaging met zich meebrengt. Voor deze uitdaging breiden we ons team uit. We zijn op zoek naar diegene die niet schrikt van een beetje uitdaging en met ons die ambitie waar wil maken.

Wat wordt jouw werk?

De  projectleider is eindverantwoordelijk voor het technisch en financieel eindresultaat van de aan hem of haar toegekende projecten. Je werkt zelfstandig aan energetisch verbeterprojecten en aan nieuwbouw projecten (van 15 tot ruim 100 woningen). Zowel intern als extern werk je in teamverband en ben jij gericht op het afstemmen van informatie en gegevens en het voorkomen van problemen.  

Je takenpakket bestaat uit;

  • werkvoorbereiding, inkoop en opdrachtverstrekking
  • leiden van (bouw-) vergaderingen en projectteam overleggen
  • organiseren en participeren in projectvoorlichtingsbijeenkomsten met bewoners en omwonenden
  • planning en rapportage 
  • uitvoeringsbegeleiding binnen gestelde randvoorwaarden
  • kostenbewaking en proces/voortgang controle, afronding en overdracht projectdossier
  • deel- en eind afrekening incl. prijsonderhandelingen
  • je functioneert als spil tussen de interne en externe processen rondom het realiseren en verhuren van een project.

Wat breng je mee?

Als projectleider ben je een geboren leider met HBO-werk- en denkniveau en enkele jaren ervaring in een bouwkundig-organisatorische richting in de bouwsector.

Als senior projectleider ben je daarnaast in staat om grotere complexere nieuwbouwprojecten te leiden, je brengt minimaal 10 jaar ervaring mee in zowel grote(re) nieuwbouw maar ook in woningverbetering.

Je bent een gedreven professional die in staat is in teamverband te werken, je weet waar je kwaliteiten liggen en waar je hulp nodig hebt. Hoe je waarde toevoegt en wat je van anderen mag verwachten.  Je bent doortastend, resultaatgericht en onderhandelingsvaardig.

Je hebt  voldoende kennis van bouwontwikkelingsprocessen en directievoering. Je hebt affiniteit met duurzaamheid.

In je communicatie naar anderen ben je open, helder en altijd correct, of dit nu een partner of een bewoner betreft. Je zorgt dat wanneer collega’s hulp nodig hebben, je samen de klus klaart. Soms betekent dat collega’s van andere afdelingen helpen/ ondersteunen.

Met jouw positief kritische blik kijk je altijd naar mogelijke (interne) verbeterpunten en als zaken beter of slimmer kunnen, dan neem jij graag het initiatief. Je denkt pro actief mee met ontwikkeling van de organisatie. Ook ben je iemand die goed kan motiveren en net dat stapje extra zet om gezamenlijk het doel te bereiken.

Ons aanbod

Je komt te werken bij een positieve, enthousiaste organisatie die zich continu ontwikkelt. We stellen passie boven plicht, wendbaarheid boven hiërarchie en toegevoegde waarde boven traditie. 

Je opleiding en ervaring bepalen je salaris.

De projectleider functie is ingeschaald in schaal J, € 3.680,- tot € 4.971,- per maand op basis van een 36-urige werkweek.

De senior projectleider is ingeschaald in schaal K, € 4.050,- tot € 5.474,- per maand op basis van een 36-urige werkweek.

We bieden voldoende ruimte voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling

Je kunt bij ons rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij Nijestee geldt de CAO Woondiensten.

Interesse

Je kunt je sollicitatiebrief en CV mailen naar hrm@nijestee.nl

Je kunt solliciteren tot en met 18 januari aanstaande.

Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met Sjoukje Veenema, Manager Ontwikkeling en Realisatie , tel. 050 – 85 33 847.

Voor deze functie wordt gelijktijdig in- en extern geworven.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

In het sollicitatieproces houden wij rekening met de voorschriften van het RIVM.