Lefier | Business Controller Vastgoed

Sta je open voor een veelzijdige sleutelpositie binnen een maatschappelijke organisatie die echt impact maakt? Ben jij graag dé sparringpartner en adviseur op bedrijfseconomisch en bedrijfskundig gebied? Wil je toegevoegde waarde leveren en bijdragen aan het succes van de organisatie? Lees dan verder!

Als Business Controller, met projectcontrol van vastgoedprojecten als belangrijk aandachtsgebied, heb je een veelzijdige rol in een ondernemende en maatschappelijke organisatie. Je vervult een sleutelpositie op het snijvlak van Business Control en Project Control. Elke dag brengt weer nieuwe uitdagingen met zich mee.

Team
In deze functie maak je onderdeel uit van de afdeling Control. Samen met het team Control (3 Business Controllers, waarvan één ook het aandachtsgebied projectcontrol van vastgoedprojecten heeft, 2 Financial Controllers en de Coördinator Planning & Control,) ben je dé adviseur en sparringpartner op bedrijfseconomisch en bedrijfskundig gebied. Je rapporteert aan de Manager financiën en control.

Wat ga jij doen?

Als Business Controller ben je actief betrokken bij de exploitatie van de (woon)complexen (met oog op o.a. huurstromen, rendement). Je bent de sparringpartner voor de projectleiders, de assetmanagers, het management en adviseert hen gevraagd en ongevraagd. Je weet financiële aspecten hierbij op een heldere en duidelijke manier te communiceren. Zo zorg je ervoor dat de doelstellingen van de organisatie en de projecten op koers blijven en lever je een belangrijke bijdrage aan een weloverwogen besluitvorming.

Daarnaast werk je in deze functie samen met projectteams aan nieuwbouw-, renovatie- en verduurzamingsprojecten. Je beoordeelt projectbesluiten en bent vanuit jouw onafhankelijke rol een belangrijke sparringpartner voor de collega’s van de afdeling Vastgoed. Daarnaast houd je nauwlettend de voortgang en prognoses van jouw projecten in de gaten. Je verzorgt hiervoor overzichtelijke en periodieke rapportages die inzicht geven in de financiële voortgang, waarbij je een scherp oog hebt voor risico’s en budgettaire afwijkingen. Door jouw gedegen analyses heeft Lefier goed inzicht in de inzet van mensen en middelen binnen projecten.

Wie ben jij?

Als persoon ben je positief, oplossingsgericht, proactief en een echte teamplayer. Je legt gemakkelijk contact en bent iemand die afdelingen en mensen met elkaar verbindt. Je bent een analytische denker en houdt van uitdagende en complexe vraagstukken/projecten. Daarnaast beschik je over:

  • Een afgeronde opleiding van minimaal hbo-niveau op het gebied van Finance & Control, -Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde of vergelijkbaar;
  • Ervaring in een soortgelijke functie waarin je te maken hebt gehad met projectstructuren, planningen en budgetten, management- en projectrapportages, het gebruik van dashboards en financial accounting;
  • Enige affiniteit met en kennis van fiscale wet- en regelgeving (BTW en vennootschapsbelasting) is een pre;
  • Uitstekende kennis van Excel. 

Wat bieden wij jou?

Wij zijn een organisatie die volop in ontwikkeling is. De organisatie kenmerkt zich door een informele en open cultuur met een fijne sfeer en trotse medewerkers. Het betreft een uitdagende functie voor 28-32 uur per week. Mocht je meer of minder uren beschikbaar zijn, dan nodigen we je ook graag uit om te reageren. Daarnaast bieden wij:

  • Een afwisselende functie waarbij je betrokken bent bij interessante en innovatieve projecten;
  • Een ambitieus en gezellig team;
  • Maximale ondersteuning en faciliteiten voor jouw vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling;
  • Een flexibele werkplek met voorzieningen en de mogelijkheid om hybride te werken;
  • Veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief;
  • De mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan een verdere ontwikkeling van de functie, de afdeling en de organisatie.

Arbeidsvoorwaarden

De functie is ingeschaald in schaal K van de cao Wonen. Het maximum van de salarisschaal bedraagt circa € 6493,00 afhankelijk van ervaring. Dit bedrag is inclusief de salarisverhoging van minimaal 10% in overeenstemming met de cao-onderhandelingen 2024 die nog niet definitief zijn.

Sollicitatie

Bij de werving en selectie van deze functie laat Lefier zich bijstaan door Hunter Select. 

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel, dan nodigt Hunter Select je graag uit te reageren! Stuur je cv (en motivatie) uiterlijk 19 februari per e-mail naar Hunter Select t.a.v. Renée Nicolaï, r.l.nicolai@hunterselect.nl of Ruth Stapert, h.r.stapert@hunterselect.nl. Uiteraard is vertrouwelijke behandeling van je gegevens gewaarborgd.  
 
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Renée Nicolaï of Ruth Stapert, 050-3115882.

Bij indiensttreding vraagt Lefier om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).