Lefier | Adviseur Kwaliteit-Veiligheid- Gezondheid en Milieu

Lefier staat voor goed en betaalbaar wonen. En ook voor veilig wonen. Daarom besteden we veel aandacht aan veiligheidsaspecten in onze huurwoningen. Het gaat hierbij onder meer om de constructieve veiligheid, brandveiligheid en asbest. Daarnaast is Lefier met haar huurwoningen in de gemeente Midden-Groningen nauw betrokken bij het aardbevingsdossier. Wil jij een bijdrage leveren aan een veilige woonomgeving voor onze huurders, nu en in de toekomst? Kun jij resultaten boeken in een complexe en voortdurend veranderende omgeving? Dan horen we graag van jou!

Wij zijn op zoek naar een:

Adviseur kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu (KVGM)

Het betreft een dienstverband voor de duur van een jaar, met de intentie om daarna een contract voor onbepaalde tijd aan te gaan (36 uur per week, 1 FTE).

Jouw team
Het team Vastgoedsturing bestaat uit 11 betrokken en enthousiaste collega’s die aan de volgende vakgebieden werken:
Portefeuillemanagement werkt aan een breed gedragen portefeuilleplan. Hierin staat omschreven hoe onze vastgoedportefeuille er over 10 jaar uit moet zien en hoe we dit gaan bereiken.
Assetmanagement werkt aan de realisatie van strategische doelstellingen op complexniveau. Het assetmanagement vindt plaats op tactisch niveau en vormt daarmee een verbindende schakel binnen de organisatie. De volgende vragen komen daarbij onder andere aan de orde: welke complexen dragen het meest bij aan onze maatschappelijke en financiële doelstellingen en welke het minst? Hoe kunnen we de prestaties van deze laatste groep complexen verbeteren? Hoe staat het complex erbij op het gebied van techniek en veiligheid? Willen we het complex aanhouden of verkopen?
Data en processen: een goede datakwaliteit is de basis van vastgoedsturing. Deze data vormt de basis voor analyses van (deel)portefeuilles en complexen. Vanuit het team wordt gewerkt aan het beheer en verbetering van relevante datakenmerken.

Wat ga je doen?
Binnen Lefier ben jij verantwoordelijk voor het initiëren en coördineren van vastgoedprojecten gericht op veiligheid (zoals asbest, brandveiligheid, constructieve veiligheid). Je levert een bijdrage aan de voorbereiding van de begroting op dit terrein en rapporteert intern over voortgang en kosten. Je bewaakt dat Lefier voldoet aan wet- en regelgeving op het terrein van veiligheid. En waar nodig ontwikkel je specifieke beleids- en uitvoeringsplannen om te garanderen dat Lefier aan wet- en regelgeving blijft (of gaat) voldoen. Als expert op het gebied van veiligheid, geef jij je collega’s gevraagd en ongevraagd adviezen over veiligheid.
Je coördineert het aardbevingsdossier. En vanuit deze rol bewaak je de integraliteit en voortgang op dit dossier en vertegenwoordigt Lefier extern waar nodig. Ook ben jij een prominent lid van het crisis- en calamiteitenteam binnen Lefier.

Wie ben jij?
• Je bent flexibel en in staat om snel te schakelen;
• Je bent ondernemend en legt makkelijk verbinding, zowel binnen als buiten de organisatie;
• Je gaat gestructureerd en planmatig te werk;
• Je bent in staat om projecten te initiëren en te opereren als intern opdrachtgever;
• Je hebt oog voor de klant;
• Je beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel en bent organisatiesensitief;
• Je bent analytisch sterk en weet hoofd- en bijzaken te onderscheiden.

Jij hebt?
• Minimaal HBO werk- en denkniveau;
• Relevante werkervaring;
• Affiniteit met vastgoed en veiligheid;
• Ervaring met project- en procesmanagement;
• Affiniteit met onze sociaal maatschappelijke taken en doelen

Wat bieden wij jou?
• Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, voor 36 uur per week.
• De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Woondiensten.
• De functie van Adviseur Kwaliteit en Veiligheid is ingeschaald in schaal K (max € 5.474,- bruto per maand op fulltime basis).
• Maximale ondersteuning en faciliteiten met betrekking tot vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling.

Wil je meer weten over deze functie?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Gertjan Pranger, manager vastgoedsturing, 06 - 53 98 48 82.

Wil je solliciteren?
Herken jij jezelf in het profiel en wil je een volgende stap zetten in je loopbaan? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. We gaan graag met je in gesprek. Mail je motivatie en je CV vóór 24 februari 2020 naar solliciteren@lefier.nl. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de eerste week van maart 2020. Vermeld in het onderwerp van de mail het vacaturenummer: 2020-02.