Elkien | Technisch Adviseur Dagelijks Onderhoud

Het team Technisch Adviseurs Dagelijks Onderhoud bij Elkien is op zoek naar een nieuwe collega voor 32-36 uur per week.

Het gemêleerde team, dat een aantal belangrijke kernwaarden nastreeft als Samen, Duidelijk en Doen, wil graag een nieuwe collega verwelkomen die zich in deze kernwaarden kan vinden.

De belangrijkste drijfveer van het team is: de nieuwe-, zittende- en vertrekkende huurder naar alle tevredenheid een kwalitatief goede woning bieden.

Als Technisch Adviseur voer je onder andere woninginspecties uit ten behoeve van mutaties van de woningen. Daarnaast draag je zorg voor het laten uitvoeren van reparaties die nodig zijn om de woning weer in een schone, hele en veilige staat aan de huidige of toekomstige huurder te verhuren. Gezamenlijk met de collega’s van Elkien draag je bij aan een uitstekende dienstverlening aan de klant en de daarbij behorende administratieve werkprocessen. De Technisch Adviseur heeft een belangrijke rol bij het leveren van input over het onderhoud van de woningen en de keuzes die hierin door Elkien moeten worden gemaakt.

Zie bijgevoegd functieprofiel voor een uitgebreidere functiebeschrijving.

Word jij enthousiast van deze functie en passen jouw persoonlijke en technische kwaliteiten bij het profiel?

Reageer dan uiterlijk 1 november 2020 door je motivatie en CV te mailen naar lars.kikkert@elkien.nl.

De functie wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet waar bij gelijke geschiktheid de interne kandidaat voorrang krijgt.