Elkien | Business Adviseur I&A

De uitdaging

Elkien is een woningcorporatie in Friesland. De visie op dienstverlening is erop gericht dat iedere bewoner zich welkom, gewaardeerd en thuis blijft voelen. Thuis in hun eigen woning en thuis bij Elkien. Daarbij maakt Elkien gebruik van digitale kanalen, maar ook van direct contact. Net wat er nodig is.

Elkien zoekt een Business Adviseur Informatisering & Automatisering (BAIA) die in staat is om met deze visie de essentiële schakel te vormen tussen de bedrijfsvoering en ICT. Als Business Adviseur I&A is het jouw taak om binnen een team van 9 IT/ICT professionals de regie in handen te nemen als het gaat om het stroomlijnen van werkwijzen en processen, waardoor de 190 Elkien-medewerkers samenwerken en optimale dienstverlening kunnen leveren. Binnen I&A beweegt Elkien stap voor stap van puur functioneel beheer naar advisering richting de werkvloer op het gebied van gebruik, optimalisatie, centralisatie en aanschaf van applicaties. Dagelijks meedenken hoe het slimmer en effectiever kan. Voor zowel onze medewerkers als de klant. Dat laatste in het bijzonder, want daar doet Elkien (bijna) alles voor.

Je stelt de juiste vragen, vertaalt wensen naar oplossingen, organiseert bijeenkomsten, volgt actief de ontwikkelingen van de ICT en inspireert/adviseert hiermee de organisatie. De hoeveelheid verschillende taken vereist iemand die snel kan schakelen, en dit tempo en de variatie ook waardeert. Oh ja, je hebt daarnaast net als de rest van het team ook een beetje gevoel voor humor. Dat is de slagroom op de taart en maakt de werkdag compleet.

Het Informatisering & Automatisering team zorgt er kort gezegd voor dat processen soepel verlopen, zonder obstakels, onnodige kosten of irritaties. Hiernaast zorgt het team voor vernieuwing en geeft het inzicht. Het team bestaat uit collega’s die veel waarde hechten aan iemand die kan samenwerken, klantgericht is, en waarbij flexibiliteit, humor en daadkracht centraal staan. Jij zorgt ervoor dat jouw team altijd op de hoogte is van het laatste nieuws, geeft advies en zet innovatie, creativiteit en inspiratie in als kernwaarden binnen het team. Je legt verantwoording af aan de Manager Informatisering & Automatisering, die uitkijkt naar jouw komst.

Het ideaalprofiel

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur afgestudeerd in (Technische) Bedrijfskunde of Informatietechnologie.
  • Je deed je eerste werkervaring op als schakel tussen kerngebruiker en leverancier en wilt meer toegevoegde waarde leveren.
  • Je hebt interesse in de sector woningcorporaties en haar context.
  • Je volgt de ontwikkelingen in de digitale transformatie actief en bent in staat om nieuwe technische ontwikkelingen te doorgronden en te vertalen naar kansen voor je collega’s of voor onze bewoners.
  • Nieuwe mogelijkheden weet je zo te verpakken dat je collega’s er ook energie van krijgen.
  • Je bent zelfstarter maar ook een teamspeler die in staat is te schakelen op verschillende niveaus.

Hiertegenover biedt Elkien jou een baan vol uitdagingen waarbij geen dag hetzelfde is en een zeer hecht en enthousiast team waarbij veel aandacht wordt besteed aan samenwerken en feedback. Daarnaast ligt er nadruk op een fijne werk-privé balans waarbij thuiswerken en variabele werktijden behoren tot de mogelijkheden. Een werkweek bestaat uit 32 – 36 uur.

Elkien

Elkien is een woningcorporatie met een duidelijke visie; het verhuren van betaalbare, veilige, toekomstbestendige en duurzame woningen aan klanten waar naar geluisterd wordt. Iedere bewoner moet zich welkom, gewaardeerd en thuis voelen in de woning en bij Elkien.

Het hoofdkantoor van Elkien zit in Heerenveen en ze biedt een thuis aan ongeveer 20.000 huishoudens in de gemeenten Leeuwarden, Súdwest-Fryslân, Opsterland en in een aantal kleine kernen. Zie ook www.elkien.nl. Elkien streeft naar een optimale dienstverlening aan haar huurders om relevant te zijn en te blijven in de Friese samenleving. De ambitie is om elke dag het verschil te maken voor de doelgroep. Betrokkenheid, inlevingsvermogen en oprechte interesse in de doelgroep is wat de medewerkers binnen Elkien bindt.

Interesse in Elkien te Heerenveen?
Spreekt het je aan en kun je voldoen aan het gestelde profiel? Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw CV en motivatie! ASBR YouManagement begeleidt Elkien te Heerenveen exclusief bij het hele proces. Je kunt je vandaar (vertrouwelijk) richten tot ASBR YouManagement, Heleen Wielinga. Voor vragen of een toelichting kan je bellen naar +31(0)88 1260440 of mailen naar h.wielinga@asbr.nl.

Ga de uitdaging aan

Spreekt het je aan en kun je voldoen aan het gestelde profiel? Solliciteer meteen via de website.