Dynhus | Wijkbeheerder

Waar we voor staan? Onze naam zegt het al. Dynhus: jouw huis, jouw thuis. Dynhus wil mensen perspectief bieden met een thuis. Een goede woning – in een fijne woonomgeving – is hiervoor het fundament. Wij willen daarmee van meerwaarde zijn voor de samenleving en voor onze huurders.

Wij weten dat mensen het gelukkigst worden in een thuis dat bij hen past. Wij doen er alles aan om huurders prettig te laten voelen in hun huis. We luisteren naar de woonbehoeften van mensen en spelen hier op in. We betrekken huurders bij wat we doen en bieden dienstverlening die bij hen aansluit: meer persoonlijk en op maat. Dynhus is de maatschappelijk huisvester in Zuidwest Friesland, het mooiste stukje van Fryslân. Met bijna 4.000 huurwoningen en ongeveer 40 medewerkers zijn we vertrouwd en dichtbij.

Versterk jij ons team als wijkbeheerder? 

We zoeken een échte verbinder

Weet jij van aanpakken? Ben je een verbinder en troubleshooter in één? Heb je daarbij ook nog een groot hart voor huurders en word je blij van het leveren van een bijdrage aan een fijn (t)huis voor onze huurders, waarbij je werkzaamheden zich voor het grootste gedeelte afspelen in de wijk? Dan leren we je graag kennen!

Als gedreven wijkbeheerder wil je de buurt beter maken en weet je, daar waar nodig het verschil te maken. Je bent zichtbaar en benaderbaar voor de bewoners in je werkgebied en je zorgt er, samen met je collega’s, voor dat onze buurten veilig, schoon en leefbaar zijn en blijven. Bewoners (weer) trots maken op hun wijk of buurt. Daar voel jij je verantwoordelijk voor en daar zet je je voor in.

Dit ben jij!

Je bent iemand met een stevige persoonlijkheid en staat sterk in je schoenen. Je stapt makkelijk op mensen af, gewoon voor een praatje of om bewoners te wijzen op hun verantwoordelijkheden en gemaakte afspraken. Je schakelt moeiteloos met verschillende partijen, zoals wijkagenten of de gemeenten, om problemen aan te pakken. Je herkent je in onze kernwaarden: betrokken, daadkrachtig en creatief.


Verder breng jij het volgende mee:
- minimaal een afgeronde mbo-opleiding;
- ervaring in een dienstverlenende functie;
- je vindt je weg in ICT-systemen waarin je je dagelijkse contacten vastlegt en kunt opzoeken.

Deze waarde voeg je toe

Als wijkbeheerder ben je de ogen en oren van Dynhus in een deel van ons werkgebied. Je bent verantwoordelijk voor het schoon, heel en veilig houden van de wijken en de complexen waarin je werkt. Je bent vaak het eerste aanspreekpunt voor bewoners in de wijk. Samen met een andere enthousiaste wijkbeheerder en onze leefbaarheidsregisseurs  zet je je in voor het creëren van aangename wijken waar bewoners ook écht gehoord worden.

Dit ga je doen

Je bent het overgrote deel van je tijd buiten werkzaam. Iedere dag is anders en dat vraagt van je dat je snel kunt schakelen. Je staat direct in contact met onze huurders, waarbij je regelmatig huisbezoeken doet. Als wijkbeheerder werk je nauw samen met de andere wijkbeheerder, leefbaarheidsregisseurs en onze samenwerkingspartners.

Het accent van de functie ligt op het handhaven op leef- en woonregels, het aanspreken van bewoners, het bevorderen van de leefbaarheid en bestrijden van sociale overlast. Je bemiddelt en lost conflicten op. Je stimuleert bewoners om een bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in hun eigen woonomgeving. Leefbaarheid en veiligheid vormen de basis voor een prettige woonomgeving voor onze huurders.

Dit bieden wij je

Een functie van 36 uur in een fijn team met een hoge betrokkenheid. Je kunt je functie flexibel inrichten, thuiswerken is daarbij ook mogelijk. We zijn een lerende organisatie en zien graag dat je jouw steentje daaraan bijdraagt. Je hebt dan ook binnen je verantwoordelijkheden de vrijheid de functie inhoud te geven.

Het salaris is conform de cao woondiensten. De functie is gewaardeerd in schaal G. Afhankelijk van kennis en ervaring word je ingeschaald tussen € 3.095,- en € 3.889,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben je enthousiast geworden en wil jij ons Dynhusteam versterken? Stuur dan jouw motivatie en CV naar Melanie van P&O, via werken@dynhus.nl.

We ontvangen je reactie graag voor 19 februari
Je krijgt een eventuele uitnodiging op 20 februari
De eerste kennismakingsgesprekken vinden plaats op 22 februari
Het tweede gesprek is gepland op 26 februari

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Jolande Rezel, manager Klant en Thuis, via jrezel@dynhus.nl of 06 12 42 83 68.