Domesta | Vastgoedbeheerder Zorgcomplexen

Wie zijn wij?

Domesta is een woningcorporatie in de regio’s Emmen, Coevorden en Hoogeveen. Wij vinden dat ieder mens, van kind tot senior, recht heeft op een eigen plek, een veilig thuis waar ze in vrijheid en zorgeloos kunnen wonen.

Vanwege pensionering van een collega zoeken wij een vastgoedbeheerder zorgcomplexen voor de afdeling Nieuwbouw en Onderhoud.

De afdeling Nieuwbouw en Onderhoud is verantwoordelijk voor al onze nieuwbouw en onderhoudsprojecten. Denk hierbij aan planmatig en reparatieonderhoud aan de huizen maar ook renovatie, nieuwbouw en verduurzaming.

Wat ga je doen?

Een belangrijk deel van onze vastgoedportefeuille is gelieerd aan de zorgsector (ouderen- en gehandicaptenzorg). Als vastgoedbeheerder zorgcomplexen ben je verantwoordelijk voor het optimale beheer en onderhoud van zorgcomplexen en -gebouwen en de aanwezige technische installaties.

Je begeleidt de (lange termijn) onderhoudsprojecten zodat je grip hebt op kosten, kwaliteit en proces. Je houdt je onder andere bezig met:

—    (Mede) opstellen van beheerplannen met daarin onderhoudsscenario’s, begrotingen en rapportages met betrekking tot kwaliteit, tijd en kosten.

—    Toezicht houden op de uitvoering en begroting van onderhoudsprojecten.

—    Contact onderhouden met aannemers en zorginstellingen  over de voortgang van werkzaamheden.

—    Bewaken van de kwaliteit van de uitvoering van onderhoudsprojecten en het (laten) uitvoeren van steekproefsgewijze controles.

—    Brandveiligheid en BMI, legionellabeheer.

—    Onderhouden van reguliere contacten met zorginstellingen.

Wat vragen wij?

Heb jij HBO werk- en denkniveau en heb je een achtergrond in de installatietechniek en evt. bouwkunde? Ben jij communicatief én analytisch vaardig, kritisch en resultaatgericht?

Dan zijn we geïnteresseerd in jou!

Wat bieden wij?

Wij bieden een veelzijdige baan met veel ruimte voor eigen initiatief. Bij Domesta werken is werken in een open organisatie met ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Deze functie is voor 36 uur per week. Als vastgoedbeheerder zorgcomplexen zit je in schaal I (bruto € 3.263 tot € 4.292 voor 36 uur per week). In eerste instantie krijg je een contract voor 1 jaar, met zicht op een vast contract. Domesta valt onder de CAO Woondiensten en bijbehorend pensioenfonds.

Als secundaire arbeidsvoorwaarden bieden we een vergoeding voor woon-werkverkeer, een individueel gezondheidsbudget en een Bring Your Own Device-regeling (BYOD). Daarnaast vinden we persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Het is bij ons heel normaal om een studie of opleiding te volgen, om- en bijscholing te hebben en ontwikkeltrajecten te volgen.

Kom je mee aan boord?

Ben je naast een flexibel mensenmens ook een goede buurman? Ben je toegankelijk, enthousiast, en heb je durf?! Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet en verwelkomen we je mogelijk in ons team!

Solliciteren kan tot en met 16 mei a.s. bij Yvonne van der Veen, HR-adviseur via sollicitaties@domesta.nl. Een DISCOVER Potentieel analyse maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Bel dan met Wim Idema, manager van de afdeling Nieuwbouw en Onderhoud, telefoon 06 53 50 66 19.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet zinvol en stellen we niet op prijs.