Domesta | Planner

Wie zijn wij?

Domesta is een woningcorporatie in de regio’s Emmen, Coevorden en Hoogeveen. Wij vinden dat ieder mens, van kind tot senior recht heeft op een eigen plek, een veilig thuis waar ze in vrijheid en zorgeloos kunnen wonen. Vanwege het doorstromen van een collega naar een andere functie zoeken wij een planner.

Als planner maak je onderdeel uit van de afdeling Nieuwbouw en Onderhoud. Deze afdeling is verantwoordelijk voor al onze nieuwbouw en onderhoudsprojecten. Denk hierbij aan planmatig en reparatieonderhoud aan de huizen maar ook renovatie, nieuwbouw en verduurzaming.

Wat ga je doen?

Domesta hecht veel waarde aan het verhuren van kwalitatief goede huizen. We kiezen er daarom voor om het onderhoud aan onze huizen zoveel mogelijk zelf te doen. Werkzaamheden die we niet zelf doen, besteden we uit aan een aantal aannemers. Als planner coördineer je de onderhoudsplanning van de eigen dienst en zet je opdrachten uit naar aannemers en installateurs.

Taken waarvoor jij verantwoordelijk bent:

—    Plannen en coördineren van reparatieverzoeken en onderhoud.

—    Betrokken bij het afsluiten van (nieuwe) contracten.

—    Beheren van de contracten.

—    Bewaken van de afhandelingstermijnen voor zowel de eigen dienst als contractpartijen.

—    Aanleveren van periodieke onderhoudsscripts voor het bedrijf dat buiten de kantooruren de spoedmeldingen van onze klanten behandelt.

—    Budgetbewaking van het dagelijks- en mutatieonderhoud en verzorgen van factuurcontrole.

Wat vragen wij?

Heb jij MBO/HBO werk- en denkniveau? En ben je geïnteresseerd in of heb je kennis van woningbouw? Heb je werkervaring als planner en maak jij je IT-systemen makkelijk eigen? Ben jij communicatief vaardig, kritisch en resultaatgericht? Dan zijn we geïnteresseerd in jou!

Wat bieden wij?

We bieden een veelzijdige baan met veel ruimte voor eigen ideeën. Bij Domesta werken is werken in een open organisatie met ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Deze functie is voor 36 uur per week. Als planner word je ingeschaald in schaal G (bruto € 2.718 tot € 3.328 op basis van 36 uur per week). In eerste instantie krijg je een contract voor 1 jaar, met zicht op een vast contract. Domesta valt onder de CAO Woondiensten en bijbehorend pensioenfonds.

Als secundaire arbeidsvoorwaarden bieden we een vergoeding voor woon-werkverkeer en een individueel gezondheidsbudget. Daarnaast vinden we persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Het is bij ons heel normaal om een studie of opleiding te volgen, om- en bijscholing te hebben en ontwikkeltrajecten te volgen.

Kom je mee aan boord?

Ben je naast een flexibel mensenmens ook een goede buurman? Ben je toegankelijk, enthousiast, en heb je durf?! Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet en verwelkomen we je mogelijk in ons team!

Solliciteren kan tot en met 27 mei a.s. bij Yvonne van der Veen, HR-adviseur via sollicitaties@domesta.nl. Een DISCOVER Potentieel analyse maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Dan kun je terecht bij Wim Idema, manager van de afdeling Nieuwbouw en Onderhoud, telefoon 06 535 06619.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet zinvol en stellen we niet op prijs.