De Huismeesters | Projectontwikkelaar met aandachtsgebied assetmanagement

De Huismeesters is een solide buurtcorporatie in de stad Groningen


Wij zorgen ervoor dat 8.000 huishoudens met een laag inkomen hier goed kunnen wonen. Dit doen wij met ruim 80 betrokken medewerkers. De Huismeesters is een ambitieuze corporatie. De komende jaren slopen, bouwen en verduurzamen we duizenden woningen. We investeren in vitale en leefbare wijken, met name voor onze doelgroep. Dit doen wij niet alleen. Wij werken nauw samen met huurdersvertegenwoordigers, maatschappelijke partners, collega-corporaties en de gemeente.


De Huismeesters heeft een ambitieus vastgoedprogramma. De komende jaren verbeteren we woningen, slopen we woningen en bouwen we woningen. Dit zijn grote projecten die goed moeten worden voorbereid. Wij zoeken om die reden een


                                                            Projectontwikkelaar
                                         met aandachtgebied Assetmanagement (36 uur)
                                 ondernemerschap, resultaatgericht en omgevingsbewust


Wat je gaat doen
Je hebt een belangrijke rol in de voorbereiding en projectontwikkeling van diverse grote herstructurerings-, sloop-, woningverbetering- en nieuwbouwprojecten. Je maakt haalbaarheidsstudies in het kader van assetmanagement. Dit doe je om strategische afwegingen te maken binnen de portefeuillestrategie.
Je maakt de verbinding tussen assetmanagement en portefeuillestrategie. Ook leg je de verbinding tussen vastgoedsturing en projectrealisatie. Je schetst verschillende scenario’s en voert marktverkenningen uit.


Dit kan jij
Voor de functie vragen we een relevante bouwkundige HBO/WO opleiding. En je hebt enkele jaren relevante werkervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt kennis van architectuur, bouwregelgeving en ontwikkelingen in de volkshuisvesting. Ook heb je relevante kennis van vastgoedsturing (asset management).


Ons aanbod
Het betreft een functie voor 36 uur per week. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Woondiensten, schaal K. Afhankelijk van je kennis en ervaring bieden we je een bruto maandsalaris tussen € 4.050,- en € 5.474,-


Nieuwsgierig geworden?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Sybrand Zijlstra (Manager vastgoed), bij voorkeur op woensdag 24 februari na 16.30 uur. Sybrand is te bereiken via 06-29556867


Wil je solliciteren?
Stuur dan vóór maandag 1 maart 2021 een e-mail met je CV en motivatiebrief naar solliciteren@dehuismeesters.nl.


Houd in je agenda alvast rekening met een eventueel sollicitatiegesprek op donderdag 4 maart vanaf 12.00 uur. Een persoonlijkheidstest kan deel uit maken van de procedure.