De Huismeesters | Portefeuillemanager

Neem jij het voortouw bij de ontwikkeling en implementatie van beleid?
En wil je werken bij een organisatie met een grote maatschappelijke betekenis?
Dan zoeken wij jou!


Portefeuillemanager
visie, omgevingsbewust, analytisch

De Huismeesters is een solide buurtcorporatie in de stad Groningen

Wij zorgen ervoor dat 8.000 huishoudens met een laag inkomen hier goed kunnen wonen. Dit doen wij met ruim 80 betrokken medewerkers. De Huismeesters is een ambitieuze corporatie. De komende jaren slopen, bouwen en verduurzamen we duizenden woningen. We investeren in vitale en leefbare wijken, met name voor onze doelgroep. Dit doen wij niet alleen. Wij werken nauw samen met huurdersvertegenwoordigers, maatschappelijke partners, collega-corporaties en de gemeente.

Wat ga je doen als portefeuillemanager
Jij bent verantwoordelijk voor het grote plaatje, de lange termijn en de samenhang. De portefeuillestrategie is jouw belangrijkste document. Daarin staan de doelstellingen die De Huismeesters wil realiseren. Deze zijn verdeeld over zes thema’s: beschikbaarheid, betaalbaarheid, woonkwaliteit, duurzaamheid, leefbaarheid en (financiële) continuïteit. Het is aan jou om de juiste balans en optimale prestaties te vinden. Dat doe je intern en extern, gevraagd en ongevraagd, één op één en voor volle zalen. Gelukkig sta je er niet alleen voor: jij weet je collega’s moeiteloos te vinden en vice versa. Je hebt een sleutelrol in onze organisatie.

Dit kan jij
Je houdt van een uitdaging! Je bent breed geïnteresseerd en inzetbaar. Het ene moment ben je bezig met data-analyse, het andere moment overleg je met onze Huurdersraad over de prestatieafspraken. Je kunt snel schakelen en je hebt een goed ontwikkelde sociale antenne. Vanuit verschillende werkgroepen (intern en extern) draag jij onze portefeuilledoelstellingen uit. Je zorgt dat je op de hoogte bent van geldende wet- en regelgeving en adviseert hierover wanneer nodig. Je bent analytisch en cijfermatig sterk. Ook ingewikkelde boodschappen kun je begrijpelijk en overtuigend communiceren, ongeacht de doelgroep.

Ben je enthousiast? Lees dan verder!
Alle medewerkers van De Huismeesters hebben verantwoording, samenwerken en flexibel gedrag als kerncompetenties. Jouw functie-specifieke competenties zijn omgevingsbewustzijn, probleemanalyse en je hebt visie. Overbodig om je te zeggen dat je schriftelijke en mondelinge vaardigheden uitstekend zijn. Uiteraard ben je resultaatgericht.

Ons aanbod
Naast enthousiaste collega’s en een prettige en informele werksfeer biedt De Huismeesters je een functie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Wij bieden je een functie voor 36 uur per week voor de duur van een jaar. Als het van twee kanten bevalt, zetten we dit na een jaar om in een vaste aanstelling.
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Woondiensten, schaal K. Het bruto maandsalaris ligt tussen €4.050,- en €5.474,- op basis van 36 uur. Dit is afhankelijk van de mate waarin het profiel en jij op elkaar passen.


Meer informatie over De Huismeesters vind je op www.dehuismeesters.nl

Wil je meer weten over deze functie?
Heb je vragen over het proces? Dan kun je contact opnemen met Simone Drenth (HR) op
050 - 365 71 93
Voor meer inhoudelijke vragen mag je Bastiaan Prickartz (Portefeuillemanager) bellen op 050 - 365 71 36

Wil je solliciteren?
Mail dan voor maandag 15 maart 2021 a.s. je CV en motivatiebrief naar solliciteren@dehuismeesters.nl

Proces
• De eerste gesprekken vinden plaats op donderdagmiddag 18 maart 2021 (week 21).
• In week 22 volgen gesprekken met een adviescommissie.
• Een assessment kan deel uit maken van de procedure.