De Huismeesters | Planvoorbereider

Wil je werken bij een organisatie met een grote maatschappelijke betekenis? Werk je graag samen met anderen aan een gezamenlijk doel? Wil je jouw kennis en vaardigheden inzetten voor het verbeteren van ons woningbezit? Dan zoeken wij jou!

Planvoorbereider

samenwerken, organisatietalent, flexibel, creatief

Wij zijn een buurtcorporatie met zo’n 9.000 verhuureenheden in de stad Groningen

Wij zorgen ervoor dat mensen met een laag inkomen goed kunnen wonen. Betaalbaarheid en kwaliteit zijn daarin leidend. Dit doen wij met ruim 80 betrokken medewerkers. Wij zijn een ambitieuze corporatie. Verduurzaming van het vastgoed, optimaliseren van de leefbaarheid en een uitstekende dienstverlening zijn onze belangrijkste doelstellingen. De stad Groningen een beetje beter maken. Met name voor onze doelgroepen. Dit doen wij niet alleen. Wij werken nauw samen met huurdersvertegenwoordigers, maatschappelijke partners, collega-corporaties en de gemeente. Wij hebben een afdeling Wonen, een afdeling Vastgoed en een afdeling Bedrijfsvoering.

De afdeling Vastgoed bestaat uit een staf en drie teams

1. Dagelijks onderhoud

2. Planmatig onderhoud en Investeringen

3. Projectontwikkeling

De kerntaak van je functie: voorbereiden van het investeringsonderhoud

De focus van jouw rol als planvoorbereider ligt op verduurzaming van bestaande bouw. Je houdt je bezig met het voorbereiden van verduurzamingsprojecten (inclusief onderhoud) tot aan de realisatiefase. Voor deze woningverbeteringen stel je de voorbereidende activiteiten, samen met bouw- en onderhoudsbedrijven, vast. Je vertaalt plannen naar concrete acties en maatregelen, een planning en kostenraming. Bouwtechnische risico’s breng je in kaart en je doet voorstellen deze te beheersen.

Je stelt de nodige documenten op voor een soepele en gedegen besluitvorming. Je signaleert procesverbeteringen en levert gegevens aan voor de diverse rapportages.

Wij zoeken iemand met kennis en ervaring van

• Duurzaamheidsconcepten

• Installatietechniek en vastgoedrekenen

• Relevante wet- en regelgeving

• Projectmanagement

Tot slot ben je in het bezit van relevante diploma’s, HBO werk- en denkniveau is vereist.

Wij bieden je een functie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Een afwisselende baan in een team met enthousiaste collega’s. Afhankelijk van je kennis en ervaring bieden we je een salaris van maximaal € 4.633, -bruto per maand (Schaal I, CAO Woondiensten) op basis van een voltijdse aanstelling.

Nieuwsgierig geworden?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Sybren Lijzenga, teamleider Planmatig Onderhoud en Investeringen. Hij is bereikbaar op het mobiele nummer: 06 12505177.

Wil je solliciteren?

Mail dan vóór maandag 6 december 2021 aanstaande je CV en motivatiebrief naar solliciteren@dehuismeesters.nl En houd in je agenda alvast rekening met een eventueel sollicitatiegesprek op dinsdagochtend 7 december 2021. Je wordt hier maandag 6 december over gebeld. Een persoonlijkheidstest kan deel uitmaken van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.