De Huismeesters | (Junior) projectleider planmatig onderhoud

Ben je net klaar met je studie Bouwkunde of ben jij toe aan een volgende stap in je loopbaan als projectleider? Dan is deze vacature misschien iets voor jou!

De komende jaren investeren we in het verbeteren en energiezuinig maken van ons woningbezit. Een ambitieus plan waar we met elkaar voor gaan. Binnen de afdeling Vastgoed is het team Planmatig Onderhoud en Investeringen verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitvoeren van projecten.  

Wat je gaat doen

Als (junior) projectleider heb je een belangrijke coördinerende rol bij het begroten, voorbereiden, uitvoeren en de nazorg van diverse projecten. Onder begeleiding van je teamleider en/of naaste collega’s werk je aan projecten en leer je steeds beter hoe je een project optimaal organiseert. Samen met ons ga je meegroeien in de organisatie en jezelf ontwikkelen in een uitdagende functie. Je stemt af met collega’s en zoekt actief de samenwerking met onderhoudspartners. Je houdt hen op de hoogte, lost eventuele problemen op, maakt ze bespreekbaar en zoekt regelmatig afstemming. Je werkt nauw samen met opdrachtnemers en stuurt de werkzaamheden vanuit het project aan. Verbeteringen signaleer je tijdens het proces en voert deze waar mogelijk gelijk door. Hoe beter jij het project organiseert en afstemt met de juiste mensen, hoe succesvoller het onderhoud verloopt. Uiteindelijk zorg je er met elkaar voor dat ons bezit er goed onderhouden bijstaat en onze bewoners tevreden zijn. Want daar doen we het natuurlijk voor.

Klik hier voor de volledige vacaturetekst.

Wil je solliciteren? E-mail dan je CV en motivatiebrief naar solliciteren@dehuismeesters.nlAls we een match zien, nemen we gelijk contact met je op!