Actium | Opzichter Projecten Nieuwbouw en Renovatie

Woningcorporatie Actium werkt in een maatschappij die steeds sneller verandert en waar het klimaat onder druk staat. Daarom kan en wil zij niet stil blijven zitten; ze moet blijven innoveren, ontwikkelen, leren, zoeken en proberen. Actium heeft de overtuiging dat daarvoor lef en beweging nodig is. Actium gaat voor duurzaam. Zij is milieubewust en toekomstgericht. Actium wil de ecologische voetafdruk verkleinen en zet zich in om duurzaam wonen en werken tot gemeengoed te maken. 

Voor deze mooie organisatie mogen wij de werving verzorgen voor een  Opzichter Projecten Nieuwbouw en Renovatie (32-36 uur)

Wat ga je doen?

Door jouw inzet lopen onze vastgoedprojecten op rolletjes. Dat begint met een goede voorbereiding. Je stelt werkomschrijvingen op, controleert tekeningen, bestekken, offertes, meer- en minderwerk. Je bewaakt planningen, zorgt voor een goede voortgang en kwaliteit van de projecten, neemt deel aan bouwvergaderingen en houdt toezicht op de projecten. Je administratie is op orde, je verzorgt de oplevering en coördineert asbestsaneringen. Je verzorgt communicatie richting bewoners over de projecten.

Datagestuurd onderhoud en andere vormen van samenwerking worden steeds vaker ingezet. Dit vraagt van jou, meer dan voorheen, om een goede afstemming en samenwerking met de ketenpartners zoals (onder-)aannemers, nutsbedrijven en leveranciers.

De afdeling

Je maakt onderdeel uit van het team Vastgoedrealisatie. Dit team zorgt dagelijks voor het verbeteren, vernieuwen, verduurzamen en onderhouden van de woningen. Hierbij ontwikkelen we nieuwe vormen van samenwerken. Van opdrachtgeverschap naar regievoering en integrale vastgoedsturing. Onze uitdaging bestaat uit het ontwikkelen van een energieneutrale woningvoorraad in 2040. Om dit te realiseren investeren we de komende twintig jaar bijna 70 miljoen euro per jaar in de bestaande voorraad en vervangende nieuwbouw. Voor deze uitdaging breiden we ons team uit. Voor deze uitdaging breiden we ons team uit!

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een afgeronde opleiding op ten minste MBO niveau, bijvoorbeeld Bouwkunde;
  • Je hebt ten minste twee jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt een sterk probleemoplossend vermogen houdt goed overzicht en je kunt goed omgaan met deadlines;
  • Je bent communicatief sterk en zoekt de verbinding met je collega’s en samenwerkingspartners.

Wat bieden wij jou?

Een interessante maatschappelijke en duurzame uitdaging in een open, transparante werkomgeving met ongeveer 160 collega’s. Er is veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. En verder:

  • Een jaarcontract voor 32 - 36 uur per week, met de optie om deze te verlengen.
  • Een salaris in schaal H (max. € 3.891,- bruto per maand op basis van 36 uur per week).
  • 23,725 Vakantiedagen per jaar (bij 36-urige werkweek).
  • Vitaliteitsbudget.
  • Een waarderingsbeloning aan het einde van het jaar.
  • Laptop/i-pad en telefoon.

Enthousiast geworden?

Voel jij je aangesproken én voldoe je aan de functie-eisen? Dan nodigen wij je van harte uit om op deze vacature te reageren. Steiger B verzorgt de werving van deze vacature voor Actium. Je cv en motivatie ontvangen wij graag via het online sollicitatieformulier op de website van Steiger B. Vertel ons wat je kunt brengen in deze functie én wat jij zoekt bij jouw toekomstige werkgever.

Wil je eerst meer informatie? Dat kan natuurlijk. Neem contact op met Mireille Hanselman, adviseur woningcorporaties bij Steiger B op 06 - 400 65 324.
Wij houden de vacature open totdat we een goede invulling hebben gevonden.

Zet vast in je agenda:

De gesprekken met Steiger B vinden doorlopend plaats in de periode van 11 tot en met 27 december. De gesprekken bij Actium zijn gepland op 9 januari. Wil je alvast ruimte vrijhouden in je agenda op deze data?

Over Actium

Actium biedt 16.000 huishoudens, verspreid over 70 woonplaatsen in Drenthe en Zuidoost Friesland, een thuis in onze woningen. Vanuit ons kantoor in Assen werken zo’n 160 medewerkers met hart en ziel om goed wonen en prettig leven voor onze huurders mogelijk te maken. Een thuis voor onze huurders, nu en in de toekomst.

Over Steiger B

Bij Steiger B maken we er werk van de juiste professionals op de juiste plek te plaatsen. Voor organisaties met een maatschappelijke missie fungeert Steiger B als een vertrouwde aanlegplaats. De sectoren waarin we werken kennen we van binnenuit. Daardoor weten we wat er speelt en hebben we er een groot netwerk. Dat maakt ons effectief en betrokken. Vandaar die ‘B’ in onze naam