Accolade | Wijkbeheerder

Een fijne wijk is meer dan een optelsom van mensen die naast elkaar wonen. Accolade wil bijdragen aan de leefbaarheid in de wijk. Samen met onze huurders en vele andere partijen zorgen we ervoor dat onze wijken leefbaar blijven. Onze wijkbeheerders vervullen hierbij een sleutelrol. Zij zijn onze oren en ogen in de wijk. De verbinders tussen Accolade en onze huurders. Wij zoeken een enthousiaste collega die als Wijkbeheerder ons team Wijken en Buurten wil komen versterken.

Bij ons is geen dag hetzelfde. Onze omgeving verandert volop en dat heeft invloed op ons werk. Dat maakt werken bij Accolade afwisselend, boeiend en soms onvoorspelbaar. Krijg jij hier energie van? Dan ben je van harte welkom.

Jouw taken

Jij als Wijkbeheerder:

 • Gaat de wijk in en ontmoet onze huurders.
 • Zorgt er samen met bewoners voor dat onze wijken en buurten leefbaar blijven.
 • Ziet toe op tuinonderhoud, schoonmaak en maakt afspraken met onderhoudsbedrijven.
 • Werkt samen met bewonerscommissies, huurdersverenigingen, gemeenten, politie en maatschappelijke organisaties.
 • Spreekt huurders aan bij overlast.
 • Motiveert, faciliteert en geeft ruimte aan bewoners om met elkaar initiatieven te starten in de buurt.
 • Organiseert in co-creatie met bewoners en het team Wijken en Buurten activiteiten om leefbaarheid te bevorderen.
 • Levert een bijdrage in de ontwikkeling van beleid op het gebied van leefbaarheid en participatie.
 • Werkt samen met je collega's aan continue verbetering van processen binnen onze organisatie.

Jouw talenten

Je hebt een vriendelijke, open en energieke uitstraling. Je bent duidelijk in je communicatie en houdt ervan initiatief te nemen en door te pakken. Je bent een netwerker pur sang. Je bent creatief. Je blinkt uit in doortastend en respectvol omgaan met mensen met verschillende achtergronden en culturen. Je hebt de wil om het iedere dag een beetje beter te doen. Verder heb je zelf-organiserend vermogen en kun je goed samenwerken. Je hebt enkele jaren ervaring in een functie waarin mensen centraal staan. Je werkt en denkt minimaal op MBO niveau. Je hebt een rijbewijs. Als Wijkbeheerder heb je lef, sta je stevig in je schoenen en heb je hart voor onze huurders!

Wat bieden wij jou?

 • Je krijgt een zeer zelfstandige, uitdagende functie. Je maakt deel uit van een betrokken team dat voor elkaar klaarstaat.
 • Werken in een organisatie met een inspirerende werkomgeving, een prettig werksfeer en een open cultuur. Met ruimte voor creativiteit, eigen invulling en het uitproberen van nieuwe ideeën.
 • Bij Accolade werken we bewust. Dit betekent dat je grotendeels zelf bepaalt hoe, waar en wanneer je werkt.
 • Je krijgt dagelijks de kans het beste uit jezelf te halen, je creativiteit in te zetten en jezelf te ontwikkelen. Uiteraard ondersteunen we je daarbij. Met een persoonlijk budget kies je zelf hoe je werkt aan je professionele ontwikkeling, duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. Binnen Accolade maken we gebruik van De Corporatie Academie. Hiermee heb je toegang tot een ruim aanbod van trainingen en cursussen. We vinden het belangrijk dat je hierin zelf de regie pakt.
 • Je krijgt een contract voor 32-36 uur in eerste instantie voor een periode van een jaar. Hier hoort een salaris bij van € 2.864 en maximaal € 3.700 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (schaal G). Je werkt hoofdzakelijk in Joure/Heerenveen en omgeving, maar je inzet kan ook ergens anders in het werkgebied nodig zijn.
 • Uitstekende overige arbeidsvoorwaarden zoals het genoemde persoonlijke budget, pensioenvoorziening, laptop en mobiele telefoon, reiskosten en/of thuiswerkvergoeding en een budget voor inrichting van je thuiswerkplek.

Reageer

Motiveer waarom jij waarde toevoegt aan deze functie. Stuur je motivatie en CV via deze knop. In onze zoektocht naar een Wijkbeheerder kiezen wij deze zomerperiode voor een doorlopende werving zonder einddatum. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Margriet de Vries (HR Adviseur) op 0513 43 36 33 of via mdevries@accolade.nl (aanwezig vanaf 18 juli).