Accolade | Vastgoedregisseur

Vastgoedregisseur (36 uur)

Ben jij de nieuwe collega die ons Vastgoedteam komt versterken? Wij zijn Accolade! We hebben bijna 16.000 woningen in en om Heerenveen, Drachten, Sneek, Joure en Franeker. Voor onze huurders ‘Helemaal je eigen plek’. Daar maken wij ons iedere dag sterk voor. Bij Accolade is geen dag hetzelfde. Onze omgeving verandert volop en dat heeft invloed op ons werk. Dat maakt werken bij Accolade boeiend en dynamisch.

Resultaatgericht Samenwerken

Met planmatig onderhoud borgen we de kwaliteit van onze woningen. We combineren dit met een stevige ambitie voor verduurzaming. Dit doen we volgens Resultaatgericht Samenwerken (RGS). We werken samen met zes ketenpartners (onderhoudsbedrijven) en een aantal adviesketenpartners. Met elkaar zijn we ‘ketencollega’s’. Samen denken we na over de slimste onderhoudsaanpak.

Wil jij met ons het RGS continu verbeteren? En zo gaan voor maximaal resultaat op het gebied van bewonerstevredenheid, woningverbetering, kwaliteit, samenwerking, tijd en geld? Kom dan ons Vastgoedteam versterken!

Dit ga jij op hoofdlijnen doen

  • Je vertaalt beleid naar een vastgoed jaarprogramma (vanuit de MJOB). Dit doe je vanuit diverse beleidskaders. Denk aan assetmanagement, kwaliteit, duurzaamheid, onderhoudsbehoefte en wet- en regelgeving. In het jaarprogramma staat waar, wanneer en met welke maatregelen planmatig onderhoud uitgevoerd wordt. Je bepaalt daarbij of er wel of niet wordt ingestoken op verduurzaming en/of woningverbetering. Het jaarprogramma zet je vervolgens uit bij onze RGS- en adviesketenpartners.
  • Je vraagt onze partners een voorstel te maken dat antwoord geeft op de vraag ‘wat en hoe’. Zij zijn immers specialist in de technische uitvoering van het werk. Zij vertalen de vraag naar aanbiedingsstukken, zoals het projectplan, meerjarig onderhoudsscenario, begroting en inspectie. Jij beoordeelt of dit voldoet aan onze uitvraag, functionele- en prestatie eisen, diverse beleidskaders en wet- en regelgeving. Hierna ga je over tot het opstellen van de aannemingsovereenkomst. In de fase daarna, de uitvoeringsfase, nemen je collega Procesbegeleiders en een medewerker Wijken & Buurten het van je over.
  • Je hebt je eigen vastgoedportefeuille. Je bewaakt de begroting van jouw onderhoudsprojecten. En je zorgt voor een zorgvuldige financiële afwikkeling.
  • Je bent eigenaar van één of meerdere aandachtgebieden. Denk hierbij aan thema’s als VVE’s, monumenten, asbest en de Wet Natuurbescherming. Je bent binnen deze aandachtsgebieden de specialist en voor alle in- en externe betrokkenen het eerste aanspreekpunt.
  • Als teamlid realiseer je verbeteringen en zorg je voor goede samenwerking in de keten. Je draagt bij aan onze positieve en open cultuur.

Dit verwachten wij van jou

  • Jij bent gedreven om bij te dragen aan het juist onderhouden en verduurzamen van onze huizen, zodat onze huurders betaalbaar en comfortabel kunnen wonen.
  • Onderhoudsplannen en -begrotingen doorgrond jij snel. En waar nodig stuur je deze bij. Jij weet hoe je vele (technische) vraagstukken moet beantwoorden, zodat de ketenpartners voortvarend vooruit kunnen. Jij bent een sterke regisseur die stuurt op output. Je hebt er plezier in om samen met onze ketenpartners bij te dragen aan RGS en het verder ontwikkelen hiervan.
  • Het Vastgoedteam is zelfsturend en volop in beweging. Met jouw enthousiasme breng je het team verder. Je levert een actieve bijdrage aan het continu verbeteren van jullie processen en datakwaliteit.
  • Je hebt een vakgerichte hbo-opleiding, bijvoorbeeld Bouwkunde, Gebouwgebonden installatietechniek, Bouwmanagement of Werktuigbouwkunde. Daarnaast heb jij de juiste kennis op gebied van vastgoedonderhoud, verduurzaming en wet- en regelgeving. Je hebt deze kennis opgedaan binnen de corporatiesector, een aannemers-/ onderhoudsbedrijf of bij een bouwadviesbureau.

Dit hebben wij te bieden

Je krijgt een zeer zelfstandige, uitdagende functie. Je maakt deel uit van een betrokken team dat voor elkaar klaarstaat. We vinden het belangrijk dat je zelf de regie pakt over je eigen ontwikkeling. Met een persoonlijk budget beslis je zelf hoe je werkt aan je professionele ontwikkeling, duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. Je krijgt een contract voor 36 uur voor een periode van in eerste instantie een jaar. De functie is ingeschaald in schaal I (€3.436 tot €4.772,- bij 36 uur). Op basis van de kennis, vaardigheden en ervaring die je meebrengt, bepalen we welk salaris binnen schaal I passend is.

Samen met onze ketenpartners vormen wij een netwerkorganisatie die volop in ontwikkeling is. We breiden samen onze kennis en vaardigheden voortdurend uit om het maximale uit RGS te halen. Ook jij krijgt de ruimte om je hier verder in te ontwikkelen.

Ben je enthousiast?

Motiveer dan waarom jij kiest voor deze functie. Solliciteren kan via de website van Accolade. In onze zoektocht naar een Vastgoedregisseur kiezen wij voor een doorlopende werving zonder einddatum. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Margriet de Vries (HR Adviseur) op 0513 43 36 33 of via mdevries@accolade.nl (aanwezig vanaf 18 juli).