Accolade | Procesbegeleider Vastgoed

Ben jij de nieuwe collega die ons Vastgoedteam komt versterken? Wij zijn Accolade! We hebben bijna 16.000 woningen in en om Heerenveen, Drachten, Sneek, Joure en Franeker. Voor onze huurders ‘Helemaal je eigen plek’. Daar maken wij ons iedere dag sterk voor. Bij Accolade is geen dag hetzelfde. Onze omgeving verandert volop en dat heeft invloed op ons werk. Dat maakt werken bij Accolade boeiend en dynamisch.

Wij zijn Accolade! We hebben bijna 16.000 woningen in en om Heerenveen, Drachten, Sneek, Joure en Franeker. Voor onze huurders ‘Helemaal je eigen plek’. Daar maken wij ons iedere dag sterk voor. Bij Accolade is geen dag hetzelfde. Onze omgeving verandert volop en dat heeft invloed op ons werk. Dat maakt werken bij Accolade boeiend en dynamisch.  

Resultaatgericht Samenwerken

Met planmatig onderhoud borgen we de kwaliteit van onze woningen. We combineren dit met een stevige ambitie voor verduurzaming. Dit doen we volgens Resultaatgericht Samenwerken (RGS). Samen met onze ketenpartners (onderhoudsbedrijven) en adviesketenpartners denken we na over de slimste onderhoudsaanpak. We gaan voor maximaal resultaat op het gebied van bewonerstevredenheid, woningverbetering, samenwerking, tijd en geld.

Jij als Procesbegeleider Vastgoed

Je werkt samen met twee vaste RGS-partners aan grote en kleine projecten. Je faciliteert hen om de beste prestatie neer te zetten. Je begeleidt en coördineert alle facetten van de uitvoering. Je initieert, inspecteert, inspireert en je bewaakt de voortgang. Ook besluit je over oplossingsrichtingen. Verder werk je actief mee aan het verbeteren van data en processen bij Vastgoed.

Met wie werk je samen?

Je werkt in het team Vastgoed. Samen met een Vastgoedadviseur en een Regisseur Wonen en Leefbaarheid vorm je een team met je RGS-partner. Bij de uitvoering van het onderhoud werk je volop samen met andere teams. Je ziet het informeren van je collega’s als vanzelfsprekend. En je betrekt hen actief. Extern werk je met de teamleden bij de RGS-partners. Zij houden tijdens het onderhoud contact met onze huurders, soms doe jij dit ook.

Dit verwachten wij van jou

Jij bent gedreven om bij te dragen aan het juist onderhouden en verduurzamen van onze woningen, zodat onze huurders betaalbaar en comfortabel kunnen wonen.

Je bent communicatief sterk en hebt een flexibele houding. Je werkt aan je doelstellingen, met de huurder en het resultaat voor ogen. Je hebt MBO/HBO-niveau en kennis van/ervaring met bouwkunde/(planmatig) onderhoud. Daarnaast heb je affiniteit met ketensamenwerking.

Het team Vastgoed is zelfsturend en volop in beweging. Met jouw enthousiasme breng je het team verder.

Dit hebben wij te bieden

  • Je krijgt een zeer zelfstandige, uitdagende functie. Je maakt deel uit van een betrokken team dat voor elkaar klaarstaat.
  • Werken in een organisatie met een inspirerende werkomgeving, een prettig werksfeer en een open cultuur. Met ruimte voor creativiteit, eigen invulling en het uitproberen van nieuwe ideeën.
  • Een gezonde werkbalans en de mogelijkheid om thuis te werken. Bij Accolade werken we bewust. Dit betekent dat je grotendeels zelf bepaalt hoe, waar en wanneer je werkt.
  • Je krijgt dagelijks de kans het beste uit jezelf te halen, je creativiteit in te zetten en jezelf te ontwikkelen. Uiteraard ondersteunen we je daarbij. Met een persoonlijk budget kies je zelf hoe je werkt aan je professionele ontwikkeling, duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. Binnen Accolade maken we gebruik van De Corporatie Academie. Hiermee heb je toegang tot een ruim aanbod van trainingen en cursussen. We vinden het belangrijk dat je hierin zelf de regie pakt. 
  • Je krijgt een contract voor 36 uur voor een periode van in eerste instantie een jaar. De functie is ingeschaald in schaal I (€ 3.436 tot € 4.772 bruto per maand bij 36 uur). Op basis van de kennis, vaardigheden en ervaring die je meebrengt, bepalen we welk salaris binnen schaal I passend is. 
  • Uitstekende overige arbeidsvoorwaarden zoals het genoemde persoonlijke budget, pensioenvoorziening, laptop en mobiele telefoon, reiskosten en/of thuiswerkvergoeding en een budget voor inrichting van je thuiswerkplek.

Samen met onze ketenpartners vormen wij een netwerkorganisatie die volop in ontwikkeling is. We breiden samen onze kennis en vaardigheden voortdurend uit om het maximale uit RGS te halen. Ook jij krijgt de ruimte om je hier verder in te ontwikkelen.

Ben je enthousiast?

Reageer en motiveer waarom jij waarde toevoegt aan deze functie. Solliciteer via deze knop. In onze zoektocht naar een Procesbegeleider Vastgoed kiezen wij deze zomerperiode voor een doorlopende werving zonder einddatum. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Margriet de Vries (HR Adviseur) op 0513 43 36 33 of via mdevries@accolade.nl (aanwezig vanaf 18 juli).

Deze vacature staat gelijktijdig intern en extern uit. Bij gelijke geschiktheid, geven wij de voorkeur aan een interne kandidaat.