Accolade | Medewerker wijken en buurten

Medewerker Wijken & Buurten 28 uur per week

Wij zijn Accolade! We hebben bijna 16.000 woningen in en om Heerenveen, Drachten, Sneek, Joure en Franeker. Onze kernwaarden zijn Duidelijk, Ondernemend en Dichtbij. Deze waarden lopen als een rode draad door het werk van de medewerker Wijken en Buurten. Samen met onze huurders en vele andere partijen zorgt de medewerker voor leefbare wijken en buurten. Vanwege het pensioen van een collega zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker die het team Wijken en Buurten komt versterken.

Bij ons is geen dag hetzelfde. Onze omgeving verandert volop en dat heeft invloed op ons werk. Dat maakt werken bij Accolade afwisselend, boeiend en uitdagend. Krijg jij hier energie van? Dan ben je van harte welkom. 

Je werkdag:
Een goed begin van de dag is het halve werk! Bij Accolade werken we bewust. Dit betekent dat je zelf bepaalt hoe, waar en wanneer je werkt. Ben je een ochtendmens? Dan start je de dag lekker vroeg. Ben je juist later op de dag het meest productief? Dan begin je je werkdag wat later. Dit bepaal je zelf. Bij Accolade is iedere dag anders en werken we samen om onze doelen te bereiken. Je krijgt dagelijks de kans het beste uit jezelf te halen, je creativiteit de vrije loop te laten en jezelf te ontwikkelen.

Jouw taken:

Jij als medewerker Wijken & Buurten:

  • Hebt persoonlijk contact met bewoners. Je bemiddelt en adviseert vooral bij klachten en overlast;
  • Bouwt een relatienetwerk op en neemt deel aan overleg met gemeente, politie, zorg- en welzijnpartijen, huurdersbelangenvereniging, bewonerscommissies, VVE's, en wijk- en belangenorganisaties;
  • Organiseert in co-creatie met bewoners en wijkbeheerders activiteiten om leefbaarheid te bevorderen; 
  • Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van beleid op het gebied van leefbaarheid en participatie; 
  • Verzorgt de communicatie en begeleiding richting bewoners bij onderhoudsprojecten en/of herstructurering;
  • Werkt samen met collega's aan continue verbetering van processen binnen onze ambitieuze organisatie. 

Jouw talenten:

Je bent communicatief sterk en hebt een flexibele houding. Je bent gedreven om je werk zo goed mogelijk te doen. Je blinkt uit in doortastend en respectvol omgaan met mensen met verschillende achtergronden. Je bent sterk in het bemiddelen in conflictsituaties en blijft daarbij objectief en neutraal. Verder ben je proactief, heb je zelf-organiserend vermogen en kun je goed samenwerken. Je hebt enkele jaren ervaring in het voorkomen van en het bemiddelen in geschillen. Je werkt en denkt op MBO+ niveau. Je hebt een rijbewijs. Als medewerker Wijken & Buurten heb je lef en sta je stevig in je schoenen!

Wat bieden wij jou?

Je krijgt een zeer zelfstandige, uitdagende functie. Je maakt deel uit van een betrokken team dat voor elkaar klaar staat. We vinden het belangrijk dat je zelf de regie pakt over je eigen ontwikkeling. Met een persoonlijk budget beslis je zelf hoe je werkt aan je professionele ontwikkeling, duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. Je krijgt een contract voor 28 uur voor een periode van in eerste instantie een jaar. De functie is ingeschaald in schaal G (max. €3513,- bij 36 uur). Op basis van de kennis, vaardigheden en ervaring die je meebrengt, bepalen we welk salaris binnen schaal G passend is. 

Reageer

En motiveer waarom jij waarde toevoegt aan onze organisatie. Ga naar de vacature op onze website en vul het online sollicitatieformulier in. Je kunt reageren tot en met 26 februari 2020.