Accolade | Medewerker DIV werkervaringsplaats

Accolade is een klantgerichte en innovatieve organisatie. We hebben ruim 16.000 woningen in en rondom Drachten, Franeker, Heerenveen, Joure en Sneek.
Werken bij Accolade betekent werken bij een maatschappelijk betrokken, klantgerichte en ondernemende woningcorporatie met een open cultuur en een prettige informele werksfeer. Je kunt bij Accolade helemaal je eigen plek creëren.

Accolade heeft ruimte voor een medewerker DIV (werkervaringsplaats).

Jouw bijdrage:

Wij bieden je de mogelijkheid om werkervaring op te doen bij ons team documentaire informatievoorziening (DIV). Dit team verwerkt in- en uitgaande documenten in een geautomatiseerd documentair informatie systeem. Het team beheert alle documenten en zorgt er voor dat deze documenten voldoen aan de wet- en regelgeving. Binnen dit team is ruimte voor een medewerker die aan de slag gaat met het opschonen van ons digitale archief.

Jouw profiel:

Ben je:

• Nauwkeurig;

• Betrouwbaar;

• Gemotiveerd.

Kun je:

• Omgaan met vertrouwelijke informatie;

• In teamverband werken.

Heb je:

Een goede beheersing van de Nederlandse taal? Kun je goed met computers omgaan en heb je misschien zelfs al ervaring met elektronische archivering? En ben je voor minimaal vier maanden beschikbaar voor ten minste drie dagen per week? Dan bieden we jou graag de mogelijkheid om werkervaring bij ons op te doen. 

Interesse?

Accolade zet zich in om banen en werkervaringsplaatsen te creëren voor mensen die vallen onder de Participatiewet of werkervaring op willen doen om hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Behoor je tot deze doelgroep en heb je interesse in deze vacature? Of behoor je niet tot deze doelgroep, maar spreekt de vacature je wel aan? Stuur je reactie naar sollicitaties@accolade.nl t.a.v.Marijke Knigge. Je e-mail zien we graag uiterlijk 31 juli 2017 tegemoet.