Accolade | HR Adviseur

Ben jij de nieuwe HR Adviseur die ons team HR komt versterken? Wij zijn Accolade! We hebben bijna 16.000 woningen in en om Heerenveen, Drachten, Sneek, Joure en Franeker. Voor onze huurders ‘Helemaal je eigen plek’. Daar maken wij ons iedere dag sterk voor. Bij Accolade is geen dag hetzelfde. Onze omgeving verandert volop en dat heeft invloed op ons werk. Dat maakt werken bij Accolade boeiend en dynamisch. Onze kernwaarden zijn Duidelijk, Ondernemend en Dichtbij. Deze waarden dragen we uit in onze ondernemingsstrategie, cultuur en maatschappelijke ambities.

Wij werken bewust

Als Accolade willen we een aantrekkelijke werkgever zijn, ook voor een nieuwe generatie werkzoekenden. Hoe? Door te investeren in een open cultuur en een prettige werksfeer. Door uit te gaan van wensen en voorkeuren van medewerkers. Door ze ruimte te bieden voor eigen initiatief en oplossingen. Door ze verantwoordelijkheid en vertrouwen te geven. Door ze aan te moedigen om creatief te zijn en zich verder te ontwikkelen. Dat noemen we in onze organisatie ‘bewust werken’. Dat stelt hen nog beter in staat onze huurders goed te helpen.

Ons team HR

Ons team bestaat drie HR Adviseurs, een Strategisch HR Adviseur en een senior medewerker salarisadministratie. In het team zijn twee vacatures ontstaan vanwege de doorstroming van twee collega’s binnen onze organisatie. Daarnaast zijn we een vooruitstrevend team dat volop inzet op ontwikkelingen en mogelijkheden. Daarom zoeken wij een HR Adviseur en een Strategisch HR Adviseur. Ben jij de nieuwe HR Adviseur die ons team HR komt versterken? 

Wat doe jij als HR Adviseur?

Als HR Adviseur pak je samen met het team een breed scala aan HR-werkzaamheden op. Je stelt beleid op, doet voorstellen en rapporteert op de verschillende beleidsterreinen binnen HR. Je geeft advies en beantwoordt vragen van managers en medewerkers op het gebied van wet- en regelgeving, arbeidsvoorwaarden, personeelsregelingen, HR-beleid en CAO. Samen met je team werk je aan in-, door- en uitstroom, talentontwikkeling, inzetbaarheid, procesverbeteringen en personeelsadministratie.

Jouw focus ligt de komende periode vooral op het opstellen van nieuwe functieomschrijvingen en het waarderen van de functies met behulp van de CATS-systematiek. Daarnaast zet je je in voor een veilige en gezonde werkomgeving. Je gaat aan de slag met het actualiseren van de RI&E, stelt in samenwerking een plan van aanpak op en organiseert de uitvoering hiervan. Je begeleidt de BHV-ploeg, actualiseert de agressieaanpak en geeft voorlichting aan medewerkers over veilig en gezond werken.

Wat verwachten we?

Wij zoeken een gedreven HR Adviseur die weet en inventariseert wat er speelt op HR-gebied, snel tot de kern komt en de juiste oplossing kan aandragen. Daarin zoek je de verbinding en zet je je in voor een breed draagvlak. We verwachten van jou organisatiesensitiviteit en een helicopterview. Je bent een uitdrager en aanjager als het gaat om het v, zoalersterken en verder ontwikkelen van de bedrijfscultuur waar we zo trots op zijn. Naast je kennis en ervaring hechten we waarde aan je (integere) karakter, je manier van samenwerken en je enthousiasme voor het vak. Je bent een teamspeler, maar je kan ook heel goed zelfstandig werken. Je hebt een professionele en praktische aanpak. Je bent accuraat, flexibel, stressbestendig en tactvol. Je beschikt over minimaal een hbo-opleiding HRM/P&O en hebt bij voorkeur meerdere jaren relevante werkervaring, zoals met functiewaardering en arbeidsomstandigheden.

Wat bieden wij?

  • Zelfstandige, uitdagende functie met veel vrijheid, waarbij je vanuit je kennis, kunde en ervaring directie, managers en medewerkers kunt bijstaan in de organisatie.
  • Werken in een organisatie met een inspirerende werkomgeving, een prettig werksfeer en een open cultuur. Met ruimte voor creativiteit, eigen invulling en het uitproberen van nieuwe ideeën.
  • Een gezonde werkbalans en de mogelijkheid om thuis te werken. Bij Accolade werken we bewust. Dit betekent dat je grotendeels zelf bepaalt hoe, waar en wanneer je werkt.
  • Je krijgt dagelijks de kans het beste uit jezelf te halen, je creativiteit in te zetten en jezelf te ontwikkelen. Uiteraard ondersteunen we je daarbij. Met een persoonlijk budget kies je zelf hoe je werkt aan je professionele ontwikkeling, duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. We vinden het belangrijk dat je hierin zelf de regie pakt.
  • Je krijgt een contract voor 24 tot 32 uur voor in eerste instantie een jaar. Voor de HR Adviseur geldt een salariëring van € 3300 tot € 4700 (schaal H/I). Beide voor een 36-urige werkweek. Op basis van kennis, vaardigheden en ervaring bepalen we jouw salaris.
  • Uitstekende overige arbeidsvoorwaarden zoals het genoemde persoonlijke budget, pensioenvoorziening, reiskosten en/of thuiswerkvergoeding en een budget voor inrichting van je werkplek.

Enthousiast?

Reageer en motiveer waarom jij onze nieuwe HR collega wil worden. Solliciteer via onderstaande knop. In onze zoektocht kiezen wij deze zomerperiode voor een doorlopende werving zonder einddatum. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Marjan Maat (manager Bedrijfsvoering) op 0513 43 36 33 of via mmaat@accolade.nl (aanwezig vanaf 25 juli) of Margriet de Vries (HR Adviseur) op 0513 43 36 33 of via mdevries@accolade.nl (aanwezig vanaf 18 juli).

Solliciteer nu