Accolade | Functioneel Beheerder

Wij zijn Accolade! We hebben bijna 16.000 sociale huurwoningen in en om Heerenveen, Drachten, Sneek, Joure en Franeker. Onze kernwaarden zijn Duidelijk, Ondernemend en Dichtbij. Deze waarden lopen als een rode draad door onze organisatiestrategie, cultuur en ambities. Bij Accolade is geen dag hetzelfde. Onze omgeving verandert steeds sneller en dat heeft invloed op ons werk. Dat maakt werken bij Accolade uitdagend, zingevend en afwisselend.

Eén van onze collega’s stroomt door naar een andere functie bij Accolade. Daarom zijn wij op zoek naar een ervaren, verbindende, communicatief sterke ICT-er, in de rol van Functioneel Beheerder.

Team Informatisering & Automatisering (I&A) bestaat uit acht collega’s die zich sterk maken voor onze ICT-dienstverlening. Drie daarvan zijn verantwoordelijk voor het Functioneel Beheer. De afgelopen jaren richtten we onze ICT-organisatie opnieuw in. We maakten de overstap van operationeel beheer naar een ICT-organisatie die een strategisch en tactisch partner is. Voor de organisatie én onze leveranciers. Een ICT-organisatie die de klantwens begrijpt, die prikkelt en samen met andere teams ontwikkelt. Zie jij het als een mooie uitdaging om hier een bijdrage aan te leveren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw taken

Jij als Functioneel Beheerder:

  • Bent samen met je twee collega-functioneel beheerders verantwoordelijk voor ons ERP- systeem Tobias AX (2012) en de daaraan gekoppelde systemen. 
  • Zorgt ervoor dat de applicaties goed zijn ingericht om onze bedrijfsprocessen te ondersteunen. Dit doe je door continu een sterke schakel te zijn tussen de kerngebruikers, het I&A-team en de leveranciers bij optimalisatie, storingen en updateprocessen.
  • Ondersteunt collega’s bij het werken met de systemen. Zo begeleid of organiseer je trainingen. Ook zorg je dat de communicatie naar collega’s soepel verloopt als er wijzigingen in applicaties zijn.
  • Komt met voorstellen om de aansluiting van de ICT-dienstverlening op de gebruikersbehoefte te verbeteren.

Jouw talenten

Je communiceert helder en effectief. Vragen vanuit collega's om onze huurders optimaal van dienst te zijn, stem jij moeiteloos af op het aanbod vanuit de leveranciers.

Naast jouw kennis van applicaties en bedrijfsprocessen, heb je een visie op onze dienstverlening. Wij verwachten dat je een open en kritische blik hebt. Zelf op onderzoek uitgaan is voor jou vanzelfsprekend en zie jij als een uitdaging. Je beweegt je flexibel binnen de organisatie en hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Je gaat uit van je eigen kracht, bent stressbestendig, neemt regie over je werk en vindt het leuk om nieuwe dingen te leren.

Je beschikt minimaal over MBO+ niveau, bij voorkeur op het gebied van ICT. Nieuwe applicaties maak je je snel eigen. Je bent een ervaren Functioneel Beheerder. Kennis van processen binnen de corporatiesector is een pré.

 Wat bieden wij jou?

  • Je krijgt een zelfstandige, uitdagende functie binnen een ambitieus en hecht team. Bij Accolade werken we bewust. Dit betekent dat je zelf bepaalt hoe, waar en wanneer je werkt. 
  • Je werkt in een organisatie met een inspirerende werkomgeving, een prettige werksfeer en een open cultuur. Met ruimte voor eigen invulling en het uitproberen van nieuwe ideeën. Je krijgt dagelijks de kans het beste uit jezelf te halen, je creativiteit in te zetten en jezelf te ontwikkelen. Natuurlijk ondersteunen we je daarbij. Met een persoonlijk budget kies je zelf hoe je werkt aan je professionele ontwikkeling, duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. Binnen Accolade maken we gebruik van De Corporatie Academie. Hiermee heb je toegang tot een ruim aanbod van trainingen en cursussen. We vinden het belangrijk dat je hierin zelf de regie pakt.  
  • Je krijgt een contract voor 32-36 uur. In eerste instantie voor een periode van een jaar. Hier hoort een salaris bij van € 2.933 en maximaal € 3.789 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (schaal G). Op basis van de kennis, vaardigheden en ervaring die je meebrengt, bepalen we welk salaris binnen schaal G passend is.  
  • Uitstekende overige arbeidsvoorwaarden zoals het genoemde persoonlijke budget, pensioenvoorziening, een mobiele telefoon en laptop. 

Enthousiast?

Dan horen wij graag van jou! Reageer en motiveer waarom jij kiest voor deze functie. Stuur je motivatie en CV via onderstaande knop.  Heb je inhoudelijke vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Renske Brandjes, Functioneel Beheerder. Zij is bereikbaar op (06) 13 51 64 30 of rbrandjes@accolade.nl. Of neem contact op met Marjan Maat (Manager Bedrijfsvoering). Zij is bereikbaar op (06) 20 30 43 99 of mmaat@accolade.nl. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Marieke Feenstra, Strategisch HR Adviseur. Zij is bereikbaar op telefoonnummer (06) 26 53 36 11 of mdfeenstra@accolade.nl.

Solliciteer!