Accolade | Directieassistent

Vanwege het vertrek van een collega zoeken wij een nieuwe directieassistent.

Hou je ervan om anderen te ontzorgen, heb je een positieve en klantvriendelijke instelling en zet je graag samen met je collega’s in het team ‘secretariaat/receptie’ de punten op de ï? Dan bieden wij jou een leuke uitdagende functie in een inspirerende werkomgeving.

Wij zijn Accolade! We hebben bijna 16.000 woningen in en om Heerenveen, Drachten, Sneek, Joure en Franeker. Onze kernwaarden zijn Duidelijk, Ondernemend en Dichtbij. Deze waarden dragen we uit in onze ondernemingsstrategie, cultuur en ambities. Bij Accolade is geen dag hetzelfde. Onze omgeving verandert volop en dat heeft invloed op ons werk. Dat maakt werken bij Accolade afwisselend, boeiend en dynamisch. 

Wat verwachten wij van jou?  

Jij als Directieassistent: 

  • Bent het visitekaartje van de tweehoofdige directie. Je zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt bij Accolade. 
  • Ondersteunt het directieteam op proactieve en flexibele manier bij secretariële, administratieve en organisatorische werkzaamheden en bewaakt op een soepele en natuurlijke wijze de voortgang.
  • Denkt vooruit en anticipeert op komende activiteiten, handelt zelfstandig mail en correspondentie af en zorgt voor een goed agendabeheer/verloop van de afspraken.
  • Bereidt vergaderingen voor, zorgt voor verslaglegging en het opstellen van actie- en besluitenlijsten.
  • Verricht waar nodig andere ondersteunende secretariaats- en receptiewerkzaamheden.

Jouw talenten  

Je bent toegankelijk, communiceert makkelijk en bent de verbindende schakel op allerlei niveaus. Je bent positief, klantgericht en denkt kritisch mee over hoe zaken anders/beter kunnen. Je gaat nauwkeurig en gestructureerd te werk en bent in staat je snel zaken eigen te maken. Integriteit en voorbeeldgedrag zijn jou op het lijf geschreven. Je functioneert op mbo/hbo-niveau en bent in bezit van een secretariaatsopleiding. Ervaring met notuleren en het programma Ibabs is een pré. 

Wat bieden wij jou?  

Je krijgt een zelfstandige, uitdagende functie.  Bij Accolade werken we bewust. Dit betekent dat je zelf (en in samenwerking met het team) bepaalt hoe, waar en wanneer je werkt. Je krijgt dagelijks de kans het beste uit jezelf te halen, je creativiteit in te zetten en jezelf te ontwikkelen. Met een persoonlijk budget beslis je zelf hoe je werkt aan je professionele ontwikkeling, duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. We vinden het belangrijk dat je hierin zelf de regie pakt. Je krijgt een contract voor minimaal 24 uur per week.  Het salaris bedraagt maximaal € 3.259,- bruto per maand (afhankelijk van kennis en ervaring) bij een 36-urige werkweek. Je krijgt een contract voor in eerste instantie een jaar. 

Reageer

En motiveer waarom jij waarde toevoegt aan deze functie. Solliciteer via deze link. In onze zoektocht naar een directieassistent kiezen wij voor een doorlopende werving zonder einddatum. Heb je vragen over deze vacature? Dan kun je natuurlijk eerst altijd even bellen met Gea van Dijk (voor inhoudelijke informatie over de functie) of met Marjan Maat (voor algemene info/over het proces). Ze zijn bereikbaar via telefoonnummer (0513) 433 633.