Accolade | Ambitieuze ICT -er

Ambitieuze ICT’er gezocht!

Dit jaar begonnen wij met het inrichten van een nieuwe ICT-organisatie. We maken de overstap van operationeel beheer naar een ICT-organisatie die een strategisch en tactisch partner is. Voor de organisatie én onze leveranciers. Een ICT-organisatie die de klantwens begrijpt, die prikkelt en samen met andere teams ontwikkelt. Ons ICT-team zit op dit moment in deze transitie van beheer naar regie. En jouw nieuwe functie is nog in ontwikkeling. Dit biedt kansen! Het team bestaat uit zes collega’s die samen verantwoordelijk zijn voor onze ICT-dienstverlening.

Zie jij het als uitdaging om hieraan bij te dragen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Dit ga je doen

  • Je zorgt ervoor dat de applicaties optimaal zijn ingericht om onze bedrijfsprocessen te ondersteunen. Dit doe je door continu een sterke schakel te zijn tussen de key-users, het ICT-team en de leveranciers. 
  • Je brengt de relaties en afhankelijkheden tussen applicaties en processen in kaart. Je vertaalt deze naar een heldere applicatie- en data-architectuur.
  • Je ondersteunt collega’s bij het werken met de systemen. Zo geef je trainingen en zorg je voor werkplekbegeleiding en handleidingen. Ook zorg je dat de communicatie naar collega’s soepel verloopt als er wijzigingen in applicaties zijn.
  • Je komt met voorstellen om de aansluiting van de ICT-dienstverlening op de gebruikersbehoefte te verbeteren.
  • Samen met de key-users en de Regisseur Data & Monitoring maak je dashboards om goed te kunnen rapporteren. Het is aan jou om deze dashboards goed uit te denken, uit te werken en te beheren.

Jouw profiel  

Wij zoeken een energieke ICT’er die kan verbinden. Jij legt de relatie tussen wat onze collega’s nodig hebben om onze huurders optimaal van dienst te zijn en wat mogelijk is vanuit de leveranciers. Je communiceert helder en effectief. Je weet snel de vertaalslag te maken van gebruikerswensen naar de ICT-organisatie. Vraag en aanbod stem jij moeiteloos op elkaar af.

Naast jouw kennis van applicaties en bedrijfsprocessen, heb je een visie op onze nieuwe dienstverlening. Wij verwachten dat je een open en kritische blik hebt. Zelf op onderzoek gaan zie jij als een uitdaging. En je beweegt je flexibel binnen de organisatie. Je gaat uit van je eigen kracht, neemt regie over je werk en vindt het leuk om nieuwe dingen te leren.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie binnen een ambitieuze en maatschappelijke organisatie. Bij Accolade werken we bewust. Dit betekent dat je zelf bepaalt hoe, waar en wanneer je werkt. We vinden het belangrijk dat je zelf aan het roer staat van je eigen ontwikkeling. Met een persoonlijk budget beslis je zelf hoe je werkt aan je professionele ontwikkeling, duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. Je krijgt een contract voor 36 uur voor een periode van in eerste instantie een jaar. De functie is binnen de CAO Woondiensten ingeschaald in schaal G. Op basis van je kennis, vaardigheden en ervaring bepalen we welk salaris binnen deze schaal passend is. 

Ben je enthousiast?

Motiveer dan waarom jij kiest voor deze functie. Ga naar de vacature op onze website en vul het online sollicitatieformulier in. Je kunt reageren tot en met dinsdag 14 juli. De gesprekken voeren wij op maandag 17 augustus. Heb je vragen over deze vacature of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Kim Tinga, Adviseur P&O. Zij is te bereiken via telefoonnummer 06-21 34 32 75 of per mail: ktinga@accolade.nl.