Accolade | Allround Onderhoudsmedewerker

Ben jij de nieuwe vakman of vakvrouw die onze afdeling Dagelijks Onderhoud komt versterken? Wij zijn Accolade! We hebben bijna 16.000 woningen in en om Heerenveen, Drachten, Sneek, Joure en Franeker. Voor onze huurders ‘Helemaal je eigen plek’. Daar maken wij ons iedere dag sterk voor. Geen dag is hetzelfde. Onze omgeving verandert volop en dat heeft invloed op ons werk. Dat maakt werken bij Accolade boeiend en dynamisch.

Jouw taken   

  • Als Allround onderhoudsmedewerker ben je het visitekaartje van Accolade in het dagelijkse contact met onze huurders.    
  • Elke dag is anders. De werkzaamheden voor jou als vakman/-vrouw zijn heel divers. Denk aan kleine reparaties of renovatiewerk bij huurders thuis. Ook verricht je mutatiewerkzaamheden in leegstaande woningen voordat we deze opnieuw verhuren. Daarnaast doe je schilder-, stuc- en loodgieterswerk. Ook werk aan elektra komt voor.    
  • Van het team Planning ontvang je digitaal de opdrachten voor je werkzaamheden. Je werkt hiervoor met een tablet. Je beoordeelt de vraag en gaat met je eigen bus op pad. Je registreert je materiaalverbruik en zorgt ervoor dat je materiaalvoorraad op orde is. Vervolgafspraken met huurders plan je zelf in. Dit alles regel je zelf digitaal.    
  • Ook op sociaal gebied ben je van betekenis. Je komt immers ‘achter de voordeur' bij onze huurders en bent dan ook de ogen en oren van Accolade. Zo heb je een belangrijke rol in het opmerken van mogelijke sociale problematiek.   

Onze ideale kandidaat 

Je krijgt er energie van om mensen te helpen en te zorgen dat de huurder tevreden is als je de deur weer uitloopt. Naast een kundig allround vakman/-vrouw, ben jij sociaal en maatschappelijk betrokken. Iemand met een uitstekende sociale antenne.  Je communiceert duidelijk en enthousiast met huurders en collega’s. Ook is het belangrijk dat je goede digitale vaardigheden hebt. Als Allround onderhoudsmedewerker bij Accolade vinden wij zelfstandigheid, creativiteit en een groot verantwoordelijkheidsgevoel belangrijke eigenschappen.  

Je hebt een bouwkundige/technische opleiding afgemaakt op minimaal vmbo-niveau. Daarnaast heb je ruime ervaring met al het voorkomende onderhoudswerk. Je bent bereid een cursus Service Medewerker Gebouwen en BHV te volgen. Je bent bereid inzetbaar te zijn in een 24-uurs storingsdienst. Rijbewijs B is verplicht en rijbewijs E is wenselijk. Ook ben je in het bezit van een VCA-certificaat of bereid deze te halen. 

Wat bieden wij jou?  

  • Je krijgt een zelfstandige, uitdagende functie en maakt deel uit van een betrokken team dat voor elkaar klaarstaat.    
  • Werken in een organisatie met een inspirerende werkomgeving, een prettig werksfeer en een open cultuur. Met ruimte voor creativiteit, eigen invulling en het uitproberen van nieuwe ideeën. Je krijgt dagelijks de kans het beste uit jezelf te halen, je creativiteit in te zetten en jezelf te ontwikkelen. Natuurlijk ondersteunen we je daarbij. Met een persoonlijk budget kies je zelf hoe je werkt aan je professionele ontwikkeling, duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. Binnen Accolade maken we gebruik van De Corporatie Academie. Hiermee heb je toegang tot een ruim aanbod van trainingen en cursussen. We vinden het belangrijk dat je hierin zelf de regie pakt.    
  • Je krijgt een contract voor 32-36 uur voor een periode van een jaar (met de intentie tot verlenging). Hier hoort een salaris bij van € 2.398 - € 3.017 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (schaal D) van de CAO Woondiensten. Op basis van de kennis, vaardigheden en ervaring die je meebrengt, bepalen we welk salaris binnen schaal D passend is. Omdat je regelmatig (1x per 6 weken) een storingsdienst draait, bieden wij je hiervoor een extra vergoeding.     
  • Uitstekende overige arbeidsvoorwaarden zoals het genoemde persoonlijke budget, pensioenvoorziening en een mobiele telefoon.    

Ben je enthousiast? 

Reageer en motiveer waarom jij waarde toevoegt aan deze functie. Solliciteer via de knop hieronder. Je kunt reageren tot en met dinsdag 11 oktober 2022. Heb je vragen over deze vacature? Bel dan met Gerard Nijmeijer, Uitvoerder Dagelijks Onderhoud, 06-20013643. Of heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Margriet de Vries, HR Adviseur op (0513) 614 295 of mdevries@accolade.nl. De eerste gesprekken voeren we op donderdagmiddag 20 oktober. Nodigen wij jou uit voor een tweede gesprek? Dan is dat op maandagochtend 24 oktober.  

Solliciteer nu!