Salarisadministrateur

Ben jij graag het aanspreekpunt op het gebied van salarisadministratie? Ben jij beschikbaar voor een baan op de Campus Eemsdelta in Appingedam als senior medewerker salarisadministratie per 1 januari 2023? Kom dan ons fantastische team versterken!Wie zijn wij?


Stichting Voortgezet Onderwijs Eemsdelta is een scholengemeenschap midden in de regio Eemsdelta. Wij verzorgen een breed onderwijsaanbod van praktijkonderwijs, alle leerwegen in het vmbo (met leerwegondersteuning), havo en vwo/vwo+ op twee onderwijslocaties in Appingedam en Siddeburen. Stichting Voortgezet Onderwijs Eemsdelta telt ongeveer 1.700 leerlingen die kunnen rekenen op een veilige en plezierige leeromgeving met personeel dat oog heeft voor elk talent. De campus biedt een gevarieerd aanbod van onderwijs, waarin de scholen samenwerken met elkaar én met verenigingen, instellingen en bedrijven uit de regio. Ook voor sport- en culturele verenigingen komen er voorzieningen. Deze campus biedt geweldige mogelijkheden met ruime voorzieningen om het onderwijs van de toekomst in de regio vorm te geven. Zie: campuseemsdeltagroningen.nl


We zijn een school die een ondernemende en zelfverantwoordelijke houding bij onze leerlingen sterk wil bevorderen en veel investeert in een goede relatie met onze leerlingen.Op onze school leert een leerling op de manier die bij hem past, zodat hij zijn talenten kan ontdekken en ontwikkelen. Wij bieden een brede variatie aan vakken en activiteiten met lesstof en methodes van deze tijd en een mooie mix van nieuwe leermiddelen en leermethodes die zich hebben bewezen. In een positieve cultuur, die gericht is op beter worden in wat je doet, waarin je elkaars kwaliteiten ziet en daar waardering voor toont. Wie nóg meer kan, dagen wij extra uit. En wie dat nodig heeft, krijgt extra ondersteuning. Leren met lef kan alleen als je weet dat je je mag onderscheiden. Daarom is er bij ons ruimte voor diversiteit en gaan we respectvol met elkaar om. Leerlingen voelen zich veilig en gekend en zijn tevreden op school.

De functie en werkzaamheden

De senior medewerker salarisadministratie is het aanspreekpunt op het gebied van personeels- en salarisadministratie. Alle administratieve werkzaamheden m.b.t. instroom, doorstroom en uitstroom behoren tot het takenpakket. Je verzorgt de volledige salarisadministratie waarbij je verantwoordelijk bent voor de correcte verwerking van mutaties, het importeren en verwerken van gegevens t.b.v. de salarisverwerking in het salarissysteem AFAS. Je draagt zorg voor de voorbereiding, het invoeren en de nacontrole. Door jouw klantgerichte houding weet jij als geen ander alle vragen van alle medewerkers op een professionele manier te beantwoorden. Je verrast hen in positieve zin met gevraagd en ongevraagd advies. Daarnaast signaleer je en denk je mee over de verbetering van werkprocessen. Je zorgt voor de juiste afdracht van premies naar diverse instanties.


Wij zoeken een collega die (in de kern):

 • meerdere jaren ervaring heeft in een soortgelijke functie;
 • Up to date kennis heeft van wet- en regelgeving en kunt deze toepassen;
 • Goed is in het oplossen van (complexe) salarisvraagstukken;
 • Beschikt over MBO + werk- en denkniveau;
 • In het bezit is van een praktijkdiploma loonadministratie (PDL);
 • Ervaring met werken met Afas (pré);
 • Ervaring met de onderwijs cao is een pré;
 • Goede communicatieve vaardigheden heeft, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Kennis van en ervaring met Excel;
 • Enthousiast, stressbestendig, analytisch en proactief is;

Wat biedt VO Eemsdelta?

 • Salaris: inschaling vindt plaats conform CAO-VO schaal 8,  een eindejaarsuitkering van 8,33% en een vakantietoeslag van 8%
 • Opleidingsmogelijkheden zijn bespreekbaar en worden zo nodig gefaciliteerd.
 • Een goede pensioen- en vakantieregeling, betaalde ouderschapsregelingen, werkkostenregeling en andere voordelen.
 • Maar vooral: Een fijne en mooie baan bij een school die in ontwikkeling is en ambitieus is.

Geïnteresseerd?


Je kunt solliciteren tot en met 24 oktober 2022 via solliciteerknop op onze website: www.vo-eemsdelta.nl/vacatures

De gesprekken vinden plaats op donderdag 27 oktober 2022.
Meer informatie over stichting VO Eemsdelta is te vinden op: www.vo-eemsdelta.nl
 
Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met:
Arjan Dreves, Controller, 06 - 494 241 07 of

Solliciteren