Office Manager

Wie zijn wij:

Stichting Roemte is een maatschappelijk bedrijf dat ondernemende sociale, culturele en maatschappelijke initiatieven helpt bij het vinden van passende huisvesting en het uitwerken van hun plannen. We zijn een nieuwe stichting die ontstaan is vanuit de ideeën en projecten voor Toukomst, een project van Nationaal Programma Groningen. We zijn eind 2021 gestart en het RoemteTeam bestaat uit 6 mensen, bijna allemaal parttimers, en is nu bijna op volle sterkte.

Functieomschrijving:

We zijn nu op zoek naar een office manager die de organisatie van het bureau op zich neemt en de verbindende schakel is met het administratiekantoor, de loonadministrateur, de accountant, onze externe HR adviseur en alle andere partners waar we voor de bedrijfsvoering mee samen werken.
De persoon die we zoeken zorgt ook voor huishoudelijke taken, voor het organiseren en verslaan van vergaderingen van het RoemteTeam, de Raad van Commissarissen en de Investeringscommissie. Ook het relatiebeheer en de automatisering, zowel hardware als programmatuur, ligt in jouw handen. De office manager organiseert minimaal 2 keer per jaar bijeenkomsten (excursies) met ons netwerk van initiatiefnemers van projecten en andere betrokkenen. Deze bijeenkomsten hebben als doel dat mensen elkaar ontmoeten en meer leren over Roemte en de andere projecten.
We zijn net gestart en daarom moet er nog veel worden uitgezocht en opgezet; een uitdaging die creativiteit en een oplossingsgerichte werkwijze vraagt.

Profiel:

We streven naar diversiteit en inclusiviteit in de samenstelling van ons team.

We vragen iemand die:

  • ervaring en mogelijk opleiding heeft op administratief gebied, een sales of marketingachtergrond kan ook geschikt zijn voor deze functie;
  • zelfstandig kan werken en initiatief toont;
  • bereid is alles op te pakken wat nodig is om de dagelijkse gang van zaken soepel te laten verlopen;
  • ervaring en kennis heeft van bureauautomatisering en dit in overleg met externe adviseurs op kan bouwen en onderhouden;
  • een optimistische kijk op het leven heeft en het oplossen van dagelijkse problemen ziet als een uitdaging.

Praktische informatie:

  • Het aantal werkuren is in nader overleg tussen de 20 en 32. De uren kunnen naar eigen inzicht over de werkweek worden verdeeld zodat ze passen bij eventuele andere taken en activiteiten binnen de functie.
  • Het gaat om een functie voor onbepaalde tijd. De beloning is afhankelijk van ervaring en opleiding en ligt tussen de € 3.012,- en € 3.875,- bruto per maand bij een werkweek van 40 uur.
  • Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Henk Boldewijn van Stichting Roemte via 06 55 74 85 84.
  • Stuur je sollicitatie naar