Allround Vakman

Stichting Eelder Woningbouw is een woningbouwcorporatie met bijna 1.000 woningen in Eelde en Paterswolde. In al onze activiteiten willen wij een klantgerichte, sociale corporatie zijn. Een transparante werkwijze en open benadering vervullen hierbij een sleutelrol. Woonplezier van onze huurders staat altijd voorop! Datzelfde geldt voor plezier op de werkvloer. Daarom zijn de lijnen binnen onze organisatie kort en is de sfeer informeel. Bij Stichting Eelder Woningbouw sta je écht dichtbij huurders.

Geen dag hetzelfde

Als Allround Vakman zijn je werkzaamheden elke dag anders. Het ene moment ben jij bezig met het vervangen van sloten, het andere moment los je een lekkage op of plaats je een dakraam. Je werkt daarbij nauw samen met twee collega’s. Ook andere collega’s zie je regelmatig. In totaal bestaat het team van Stichting Eelder Woningbouw uit acht medewerkers. Samenwerken en een hands-on-mentaliteit zijn belangrijk. Alles voor een tevreden huurder én een tevreden jij!

Wat ga je doen?

  • Je gaat zelfstandig of met een collega op pad en voert onderhoudswerkzaamheden uit in woningen op het gebied van elektra-, timmer- en loodgieterswerk.
  • Bij het uitvoeren van jouw werkzaamheden signaleer je naast de wensen omtrent het onderhoud ook de sociale behoeften van huurders. 
  • Je richt je op maximale klanttevredenheid met betrekking tot kwaliteit van de reparatie en omgang met de klant

Wat vragen wij?

Een dame of heer… 

  • met vakinhoudelijke kennis door opleiding of ervaring. 
  • die graag in oplossingen denkt. 
  • die naast vakman/vakvrouw óók een sociaal mens is, met oog en oor voor de behoeften van huurders. 
  • met communicatieve en sociale vaardigheden. 
  • met een klantgerichte en dienstverlenende instelling. 
  • die zelfstandig en praktisch is en daarnaast graag initiatief neemt. 
  • die in het bezit is van rijbewijs B/E en een geldig VCA-certificaat.

Twee tot vijf jaar relevante werkervaring heeft de voorkeur, maar ook schoolverlaters zijn welkom om op deze vacature te reageren.

Wat bieden wij?

Een uitdagende baan binnen een maatschappelijke organisatie waar je echt het verschil kunt maken. De functie is voor 36 uur per week. Het salaris is ingedeeld in schaal E van de cao Woondiensten.

Past deze functie bij jou?

Laat het ons weten! Stuur jouw motivatie en cv vóór 10 oktober naar Een week na de sluitingstermijn laten we jou weten of je bent uitgenodigd voor een eerste gesprek. De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gespreksrondes. Daarna maken we de uiteindelijke keuze. 

Voor aanvullende informatie over Stichting Eelder Woningbouw en de inhoud van deze functie kan je contact opnemen met Johan Dussel (Opzichter) op telefoonnummer 050 – 309 52 15. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.