Onderhoudstechnicus WTB

Onderhoudstechnicus WTB
Hoogkerk

Proactieve Mechanisch specialist die niet bang is voor een stukje techniek.

Als Onderhoudstechnicus Werktuigbouwkunde (WTB) zorg jij ervoor dat onze productiemiddelen steeds in perfecte conditie blijven. Zodat wij onze kwalitatief hoogwaardige producten steeds op tijd kunnen afleveren en daarmee de hoge verwachtingen van onze klanten blijven waarmaken. Dat doe je natuurlijk niet alleen. Je komt te werken in een professionele onderhoudsorganisatie met enthousiaste en fijne collega’s, die zich iedere dag opnieuw inzetten om uit gerecycled papier hoogwaardig massief karton te maken.

Wat ga je doen
 • Je voert preventief en correctief onderhoud uit aan onze machines en installaties en begeleid je (kleine) verbeterprojecten.
 • Afhankelijk van je kennis en ervaring ga je zelfstandig de technische staat van machines en de staat van onderhoud beoordelen.
 • Uiteraard word je intensief betrokken bij de voorbereiding en uitvoering van onderhoudstops.
 • Bij storingen ga jij deze oplossen en duik je in de achterliggende oorzaken.
 • Bij trends of dieperliggende problemen neem jij het initiatief om te komen met een verbetervoorstel.
 • Jij zorgt natuurlijk ook voor de technische administratie van de verschillende activiteiten in het onderhoudssysteem, past de tekeningen aan en rapporteert over de voortgang.
 • Indien nodig ondersteun jij je collega’s die verantwoordelijk zijn voor de elektrische kant van de installaties.

Onze verwachtingen
 • Je hebt minimaal een afgeronde opleiding op mbo-niveau 4 afgerond richting Werktuigbouwkunde of AOT (of daarmee vergelijkbaar) en bij voorkeur al enige ervaring als allround monteur WTB binnen een industriële omgeving.
 • Je hebt al enige kennis van mechanica, analysetechnieken en storing zoeken. Indien je ook al enige kennis hebt van elektrotechnisch onderhoud, is dat zeker een voordeel.
 • Je bent bereid om te investeren in je eigen ontwikkeling door specifiek opleidingen en cursussen te volgen.
 • Jij bent leergierig en proactief als het gaat om het oplossen van technische problemen en het verbeteren van ons machinepark.
 • Je kunt goed samenwerken, werkt resultaatgericht en je voelt je thuis in een dynamische productieomgeving.
 • Als geen ander weet je dat continu optimaliseren en verbeteren teamwerk is en daarom zorg je voor een goede samenwerking met onze operators. Niet alleen om beter inzicht te krijgen in de onderhoudsvraag, maar ook om te instrueren en adviseren.

Ons aanbod
Als Onderhoudstechnicus WTB geef je je loopbaan een passend vervolg in een dynamische en internationale organisatie met ambitieuze plannen, waar we je graag deelgenoot van willen maken. We bieden je naast deze uitdagende functie een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een enthousiast en professioneel team. Met fijne collega’s die zich vaak al hebben ontwikkeld tot expert op een deelgebied. Zij delen graag hun kennis met jou zodat je op je vakgebied en in de breedte verder kunt ontwikkelen.

SOLIDUS SOLUTIONS
Werken bij SOLIDUS SOLUTIONS betekent werken voor een toonaangevende en snelgroeiende internationale speler in de massief karton- en verpakkingsindustrie. Ons massief karton, dat duurzaam wordt geproduceerd uit gerecycled papier, is een uitstekend verpakkingsmateriaal en biedt duurzame innovatieve oplossingen. Met een omzet van ruim 500 miljoen euro, meer dan 1500 collega’s en 18 productielocaties in verschillende Europese landen, zijn wij marktleider in geïntegreerde massief kartonnen producten voor de grafische en verpakkingsmarkt.

Benieuwd naar meer SOLIDUS? Bekijk onze website (solidus-solutions.com/nl) en bedrijfsvideo (solidus-solutions.com/nl/corporate-video).

Interesse?
Spreekt de functie je aan en wil je jouw bijdrage leveren aan het succes van SOLIDUS SOLUTIONS? Dan komen wij graag met je in contact. Direct solliciteren? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv, onder vermelding van Onderhoudstechnicus WTB naar careers@solidus-solutions.com of bel/mail voor meer informatie naar onze Recruiter Klaas Laanstra. Hij is te bereiken op telefoonnummer 06-13500717 en via de mail op klaas.laanstra@solidus-solutions.com.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.