Medewerker Sales Support

Medewerker Sales Support
Oude Pekela Converting

Als Medewerker Sales Support is het jouw uitdaging om onze ambitieuze verkoopdoelstellingen te helpen realiseren en daarbij steeds de hoge verwachtingen van onze klanten waar te maken. Het gaat hier om een functie, om andere mensen vrij te spelen voor het project ter implementatie van een nieuw systeem.

Een leuke en uitdagende backoffice functie waarin alles draait om optimale serviceverlening aan onze klanten, het versnellen van de commerciële processen en het opvolgen van gemaakte salesafspraken. Jij zorgt ervoor dat het 'order-to-cash'-proces zo efficiënt mogelijk is georganiseerd, voert alle bijbehorende administratieve handelingen uit en beheert naar onze klanten toe de aftersales serviceactiviteiten.

Wat ga je doen?
Je werkt intensief samen met collega’s binnen de Sales-afdeling en hebt een belangrijke indirecte bijdrage aan het behalen van de commerciële doelstellingen. Eigenlijk is alles er in deze uitdagende functie op gericht om het 'order-to-cash'-proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Je onderhoudt het contact met onze klanten als het gaat om bijvoorbeeld orderverloop, forecast of de afhandeling van klachten (nazorg).

Jij bent de spil in het sales support proces en onderhoudt contact met alle bij de salesprocessen betrokken collega’s die samen de hooggespannen verwachtingen van onze klanten waarmaken. Je volgt de verkooporders, informeert en overlegt met Supply Chain, Transportplanning, Finance, Sales en Productie over de voortgang, levertijden en onverwachte situaties.

Als Medewerker Sales Support werk je binnen een enthousiast team dat vanuit onze vestiging in Oude Pekela recyclebare massiefkartonnen verpakkingen verkoopt aan klanten in de hele wereld. Wij vervaardigen duurzame producten met hoogwaardige bedrukkingstechnieken en geavanceerde productieprocessen voor iedere klant en zorgen daarmee voor een unieke verpakking en presentatie!

Jouw profiel

  • Een afgeronde bacheloropleiding in sales, commercie of bedrijfskunde.
  • Als je al enige ervaring hebt in een (internal) sales functie in een industriële omgeving is dat een voordeel.
  • Je spreekt je talen (Nederlands, Engels en bij voorkeur Frans).
  • Je hebt feeling met ERP-systemen.
  • Bereid tot het volgen van aanvullende trainingen en opleidingen.


Ons aanbod
Als Medewerker Sales Support hebben we een uitdagende commerciële backoffice functie voor jou in onze dynamische en snelgroeiende internationale organisatie. We geven je graag de ruimte om aan de slag te gaan met onze uitdagende commerciële doelstellingen zodat jij jezelf op je vakgebied en in de breedte verder kunt ontwikkelen. Je werkt in een prettige omgeving, waarin je gaat samenwerken met enthousiaste en betrokken collega’s die jou graag helpen om je doelen te realiseren. Niet in de laatste plaats bieden we jou een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden en een halfjaarcontract voor de duur van de pilot, met perspectief op een langdurig dienstverband.

SOLIDUS SOLUTIONS
Werken bij SOLIDUS SOLUTIONS betekent werken voor een toonaangevende en snelgroeiende internationale speler in de massief karton- en verpakkingsindustrie. Ons massief karton, dat duurzaam wordt geproduceerd uit gerecycled papier, is een uitstekend verpakkingsmateriaal en biedt duurzame innovatieve oplossingen. Met een omzet van ruim 400 miljoen euro, circa 1.500 werknemers en meer dan 20 vestigingen in verschillende Europese landen zijn wij marktleider in geïntegreerde massief kartonnen producten en luxe verpakkingen.

Interesse?
Spreekt de functie je aan en wil jij een bijdrage leveren aan het succes van SOLIDUS SOLUTIONS? Wij komen graag met je in contact. Direct solliciteren? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv, onder vermelding van Medewerker Sales Support, naar careers@solidus-solutions.com t.a.v. Mark Kwant (Corporate Recruiter). De sluitingsdatum van deze vacature is 19 december 2021.

Wil je eerst meer weten over deze vacature? Neem gerust even contact op met Mark Kwant via +31 6 28969900 of stuur een e-mail met je vragen naar bovenstaand e-mailadres.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.