Capaciteit Planner

Capaciteit Planner
Oude Pekela Converting

Word jij straks verantwoordelijk voor de (midden) lange termijnplanning van de vestiging van Solidus Solutions in Oude Pekela, waar we kwalitatief hoogwaardige verpakkingen maken van massief karton? Grote kans! Tenminste als jij je op je gemak voelt in een complexe- en dynamische productieomgeving.

Als Capaciteit Planner heb je een belangrijke rol en ben je de verbindende schakel tussen onze sales- en productieorganisatie. Jij houdt steeds het overzicht en legt met jouw werk de basis voor een efficiënte planning van voorraadorders en opslagcapaciteiten. Ook zorg je ervoor dat de klantvraag en de beschikbare machinecapaciteit steeds goed op elkaar zijn afgestemd en dat onze productiemiddelen en medewerkers optimaal worden ingezet.

Je voorziet eventuele knelpunten in de gevraagde capaciteit en zorgt dat die vroegtijdig worden opgelost, zodat verkoopvoorspellingen, productieplanning en voorraadniveaus steeds optimaal op elkaar kunnen worden afgestemd. Het resultaat van jouw inzet? Eigenlijk is dat een soepel draaiende productieorganisatie en tevreden in- en externe klanten.

Jouw werk bestaat uit het verzamelen en analyseren van beschikbare data zoals verkoop- en orderprognoses, klantinformatie en historische productiedata. Jij weet al die data te ontrafelen, ziet de verbanden en vertaalt die naar belangrijke stuurinformatie waarop het management kan vertrouwen en geeft gericht advies.

Al met al leuke een dynamische functie waarin je echt het verschil kunt maken en intensief gaat samenwerken met collega’s van verschillende afdelingen zoals Internal Sales, Supply Chain en met de collega’s van onze Noordelijke Mills, waar we het karton maken dat de basis vormt voor onze producten.

Jouw profiel
Jij neemt graag initiatief, hebt een ondernemende werkstijl en gaat van nature een goede discussie niet uit de weg. Je denkt graag in mogelijkheden en oplossingen, bijvoorbeeld in multidisciplinair samengestelde verbeterteams waar jij als specialist je kennis inbrengt. En die je door intensieve samenwerking tot een goed resultaat weet te brengen. Je legt de lat voor jezelf graag hoog en wordt graag uitgedaagd om het beste uit jezelf naar boven te halen. Maar durft anderen ook aan te spreken op het niet nakomen van afspraken.

Kennis en ervaring
  • Een relevante bachelor-opleiding en bij voorkeur al enige jaren ervaring in een vergelijkbare rol in een industriële omgeving.
  • Kennis van planningsmethodieken en Supply Chain management.
  • Uitstekende beheersing van de Engelse taal.

Ons aanbod
Als Capaciteit Planner bij SOLIDUS SOLUTIONS geef je je loopbaan een passend vervolg in een veelzijdige en internationale organisatie met ambitieuze plannen, waar we je graag deelgenoot van willen maken. Als specialist heb je een stevige verantwoordelijkheid, maar je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en het verschil te maken. In ruil daarvoor bieden we je een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen, goede pensioenregeling, opleidingsfaciliteiten, doorgroeimogelijkheden en een prima reiskostenvergoeding. Maar bovenal bieden wij een uitdagende functie in een prettige werkomgeving en een ambitieus en professioneel team waarmee je het verschil kunt maken.

SOLIDUS SOLUTIONS
Werken bij SOLIDUS SOLUTIONS betekent werken voor een toonaangevende en snelgroeiende internationale speler in de massief karton- en verpakkingsindustrie. Ons massief karton, dat duurzaam wordt geproduceerd uit gerecycled papier, is een uitstekend verpakkingsmateriaal en biedt duurzame innovatieve oplossingen. Met een omzet van ruim 400 miljoen euro, circa 1.500 werknemers en meer dan 20 vestigingen in verschillende Europese landen zijn wij marktleider in geïntegreerde massief kartonnen producten en luxe verpakkingen.

Interesse?
Spreekt de functie je aan en wil jij een bijdrage leveren aan het succes van SOLIDUS SOLUTIONS? Wij komen graag met je in contact. Direct solliciteren? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv, onder vermelding van Capaciteit Planner, naar careers@solidus-solutions.com t.a.v. Mark Kwant (Corporate Recruiter). De sluitingsdatum van deze vacature is 25 oktober 2021.

Wil je eerst meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Anita Trip (BU Supply Chain Manager), via e-mailadres: anita.trip@solidus-solutions.com of met Mark Kwant, tel. 0031 (0)6 28969900.

Commerciële acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gewaardeerd.