Allround Operators (2, 3 of 5 ploegenrooster)

Allround Operators
2, 3 of 5 ploegenrooster
Oude Pekela


Als allround operator heb je een afwisselende en uitdagende functie bij Solidus Solutions in Oude Pekela, waar we kartonnen verpakkingen maken voor de markt segmenten; vlees/kip, vis, groente/fruit en bloemen. Schrik jij er niet voor terug om zelfstandig de drukkerij, vouw/plak en stansmachines te (leren) bedienen, in te stellen en klein onderhoud te verrichten? Dan is dit vast en zeker een baan die bij jou past! Jouw uitdaging? In teamverband zorgen dat de afgesproken productiedoelstellingen worden gehaald.
Aan jouw machine zal het niet liggen!

De drukkerij, vouw/plak- en stansmachines?
Dat zijn machines waarmee we een belangrijke procesbewerking uitvoeren in het productieproces. Het karton dat de basis vormt voor onze producten wordt geproduceerd door onze zusterbedrijven in Nederland. In onze fabriek in Oude Pekela kunnen we van dit karton bijna iedere verpakking maken die de klant wenst. Met een unieke opdruk, het gewenste formaat en op maat gevouwen en geplakt. Als Allround Operator leren we je in een intern opleidingstraject alles over de techniek achter de razendsnelle stans,vouw/plak machines, zodat je snel zelfstandig aan de slag kunt.

Als operator
 • Is jouw taak het instellen, bedienen en coördineren van de stans,-vouw/plakmachines.
 • Ga je ook omstellen en eerstelijns onderhoud verrichten en bij complexe storingen de monteurs assisteren.
 • Organiseer je je eigen werk en zorg je voor een efficiënt en veilig procesverloop en lever je een goed product af.
 • Denk je mee over het continu verbeteren van het proces waaraan je werkt en reageer je gepast op procesafwijkingen.
 • Houd je steeds het overzicht en word je graag uitgedaagd om het beste uit jezelf naar boven te halen.
 • Zorg je zelf ook voor aan- en afvoer van grondstoffen, producten en half fabricaten.

Dit krijg je ervoor terug
Goed werk afleveren, kan alleen als je zelf goed in je vel zit, nietwaar? Daarom investeren wij in de beste werkomstandigheden voor jou en faciliteren we een uitgebreid inwerktraject met specifieke, machine gerichte, opleidingen. Uiteraard bieden we ook een goed salaris en prima secundaire voorwaarden en een prettige werkomgeving met enthousiaste en betrokken collega’s. Als je onze verwachtingen waar maakt bieden we je ook graag lange termijn perspectief.

Deze functie past bij je als..
 • Je een afgeronde, bij voorkeur technische, opleiding hebt op mbo-niveau of door werkervaring over een gelijkwaardig kwalificatieniveau beschikt.
 • Je al (enige) ervaring hebt opgedaan als operator in een industriële omgeving (VCA en heftruck diploma is een pre).
 • Jij jezelf prettig voelt in een omgeving waar je in teamverband werkt en jezelf kunt blijven ontwikkelen.
 • Je goed zelf je plan kunt trekken en initiatief durft te nemen.
 • Je graag de handen uit de mouwen steekt en bereid bent om in jezelf te investeren door het volgen van opleidingen en cursussen.

Meer over SOLIDUS SOLUTIONS
Je komt terecht bij een toonaangevende en snelgroeiende internationale speler in de wereld van massief karton en duurzame verpakkingen. Van verpakkingen voor fruit tot bordspellen en puzzels: onze kartonoplossingen zijn een onmisbaar onderdeel van het dagelijkse leven. Met een omzet van ruim 400 miljoen euro, ongeveer 1500 collega’s, 18 productielocaties in verschillende Europese landen en een verkoopkantoor in Costa Rica zijn wij marktleider in geïntegreerde massief kartonnen producten voor de grafische- en verpakkingsmarkt.
Bij SOLIDUS SOLUTIONS Converting in Oude Pekela werken ruim honderd betrokken collega’s. Jij werkt in een ploegensysteem en produceert samen met je collega’s kartonnen verpakkingen uit gerecycled karton (solid board).

Benieuwd naar meer SOLIDUS? Bekijk onze nieuwe website en bedrijfsvideo.

Word onze collega!
Spreekt de vacature je aan? Dan leren we je graag kennen. Mail je motivatie en cv naar careers@solidus-solutions.com t.a.v. Mark Kwant (Corporate Recruiter). Reageren kan tot 30 juni 2021. Nog vragen over de vacature? Ik beantwoord ze graag via email mark.kwant@solidus-solutions.com of bel even via 06-28969900.

Acquisitie stellen wij niet op prijs.