Medewerker Internal Sales

Medewerker Internal Sales
Oude Pekela

Als Medewerker Internal Sales is het jouw uitdaging om onze ambitieuze verkoopdoelstellingen te helpen realiseren en daarbij steeds de hoge verwachtingen van onze klanten waar te maken. Jij ziet de commerciële mogelijkheden voor onze producten en zoekt naar duurzame oplossingen die voor onze klanten echt toegevoegde waarde brengen.

Over de functie
Als Medewerker Internal Sales ben je werkzaam binnen een enthousiast team dat vanuit onze vestiging in Oude Pekela recyclebare massiefkartonnen verpakkingen verkoopt aan klanten in de hele wereld. Wij vervaardigen duurzame producten met hoogwaardige bedrukkingstechnieken en geavanceerde productieprocessen voor iedere klant en zorgen daarmee voor een unieke verpakking en presentatie! De vervaardigingsmogelijkheden zijn onbeperkt. Je werkt intensief samen met collega’s binnen de afdeling Customer Service en helpt mee aan het behalen van de commerciële doelstellingen.

Als Medewerker Internal Sales vertrouwen we jou een eigen klantenportefeuille toe die je, samen met de Sales Manager, zelfstandig onderhoudt en verder uitbouwt. Het is jouw taak om het 'order to cash' proces zo efficiënt mogelijk te organiseren, alle bijbehorende administratieve handelingen uit te voeren en naar onze klanten toe de aftersales service activiteiten te beheren.

Je behandelt de binnenkomende orders en offerte aanvragen en bewaakt de tijdige uitvoering daarvan. Een belangrijke en uitdagende functie, want jij bent de spil in het customer service proces en zorgt dat alle betrokken collega’s uit de Supply Chain, Transport en Productie steeds op tijd zijn geïnformeerd over de voortgang, levertijden en onverwachte situaties.

Onze verwachtingen
Als Medewerker Internal Sales:

  • ben je een enthousiaste en gedreven persoonlijkheid en word je graag uitgedaagd om creatieve oplossingen te vinden voor je klanten;
  • heb je bij voorkeur een bachelor opleiding in een commerciële richting en tenminste drie jaar ervaring in een vergelijkbare functie in een industriële omgeving;
  • beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en beheers je in ieder geval de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en is het een pre als je kennis hebt van de Duitse, Franse en/of Spaanse taal;
  • kun je goed overweg met de Office-applicaties en heb je bij voorkeur ook ervaring met ERP-systemen;
  • ben je bereid tot het volgen van aanvullende trainingen en opleidingen.


Ons aanbod
Als Medewerker Internal Sales hebben we een uitdagende commerciële functie voor jou in onze dynamische en snelgroeiende internationale organisatie. We geven je graag de ruimte om aan de slag te gaan met onze uitdagende commerciële doelstellingen zodat jij jezelf op je vakgebied en in de breedte verder kunt ontwikkelen. In een prettige werkomgeving, waarin je gaat samenwerken met enthousiaste en betrokken collega’s die jou graag helpen om je doelen te realiseren. Niet in de laatste plaats bieden we jou een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden en een jaarcontract met perspectief op een langdurig dienstverband.

SOLIDUS SOLUTIONS
Werken bij SOLIDUS SOLUTIONS betekent werken voor een toonaangevende en snelgroeiende internationale speler in de massief karton- en verpakkingsindustrie. Ons massief karton, dat duurzaam wordt geproduceerd uit gerecycled papier, is een uitstekend verpakkingsmateriaal en biedt duurzame innovatieve oplossingen. Met een omzet van ruim 400 miljoen euro, circa 1.500 werknemers, 17 productielocaties en twee verkoopkantoren in verschillende Europese landen zijn wij marktleider in geïntegreerde massief kartonnen producten voor de grafische en verpakkingsmarkt.

Interesse?
Spreekt de functie je aan en wil jij een bijdrage leveren aan het succes van SOLIDUS SOLUTIONS? Wij komen graag met je in contact. Direct solliciteren? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv, onder vermelding van Medewerker Internal Sales, naar careers@solidus-solutions.com t.a.v. Mark Kwant (Corporate Recruiter). De sluitingsdatum van deze vacature is 8 maart 2021.

Wil je eerst meer weten over deze vacature? Dan kun je altijd even contact opnemen met Alice Smeenk via e-mailadres: alice.smeenk@solidus-solutions.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.