Werkvoorbereider (E&I)

Werkvoorbereider (E&I)
Hoogkerk

Dynamiek, afwisseling en het plannen en coördineren van onderhoudstops en planmatig onderhoud, daar moet je aan denken in deze uitdagende functie! Jij zorgt ervoor dat alles tot in detail is voorbereid zodat alle werkzaamheden zonder oponthoud en binnen budget kunnen worden uitgevoerd. Zodat we steeds op tijd onze interne en externe klanten kunnen beleveren en onze indrukwekkende kartonmachines bij onderhoud zo kort mogelijk uit bedrijf zijn.

Over de functie
In deze uitdagende functie ben jij als werkvoorbereider verantwoordelijk voor het hele traject van planning en voorbereiding en heb je een belangrijke rol bij de organisatie van planmatig onderhoud. Dat begint bij het schrijven van technische opdrachtstellingen (de businesscase), het meedenken over de keuze van de leveranciers en het maken van de calculaties voor de budgethouder.

Ook stel je de werkinstructies op, bepaal je de tijdsbesteding voor de verschillende werkzaamheden en zorg je er voor dat alle uitvoeringsdocumenten aanwezig zijn. Je bestelt de benodigde materialen en het materieel en zorgt ervoor dat alle betrokken vooraf op de hoogte zijn van de projectplanning en -details.

Bij de aftrap van het project of de onderhoudsstop verzorg je toolboxmeetings voor alle betrokkenen zodat iedereen op de hoogte is van de werkinstructies en de veiligheidseisen goed worden nageleefd. Tijdens de uitvoering zie je er op toe dat de werkzaamheden volgens planning en budget verlopen. Tenslotte zorg je ervoor dat de technische documentatie netjes in ons onderhoudssysteem Ultimo is vastgelegd.

Onze verwachtingen
  • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding in de (Elektro)technische richting en enkele jaren werkervaring als werkvoorbereider E&I binnen een industriële werkomgeving.
  • Onze ideale kandidaat heeft ook (enige) ervaring met of kennis van mechanische technieken.
  • We geven je graag de ruimte om deze nieuwe functie binnen SOLIDUS SOLUTIONS professioneel neer te zetten en onze ambitie van World Class Maintenance verder te helpen verwezenlijken.
  • Je bent een stevige gesprekspartner die zelfstandig de lijnen uitzet en gestructureerd en planmatig werkt.
  • Je herkent jezelf in het volgende profiel: nieuwsgierig, teamplayer, communicatief vaardig (ook in het Engels en Duits), ondernemend, ambitieus en resultaatgericht.
  • En tenslotte heb je de drive om jezelf professioneel steeds te blijven ontwikkelen.

Ons aanbod
Als Werkvoorbereider bij SOLIDUS SOLUTIONS bieden we jou een uitdagende functie, een aantrekkelijk arbeidsvoorwaarden pakket, goede opleidingsfaciliteiten en een podium om jouw ambitie als professional in een dynamische productie omgeving waar te maken. En niet in de laatste plaats een prettige werkomgeving waarin je samenwerkt met enthousiaste en gedreven collega’s en waarin je veel verantwoordelijkheid, ontwikkelingsmogelijkheden en zelfstandigheid gaat ervaren. Net als jij heeft onze organisatie ambitieuze plannen, waar we je graag deelgenoot van maken.

SOLIDUS SOLUTIONS
Werken bij SOLIDUS SOLUTIONS betekent werken voor een toonaangevende en snelgroeiende internationale speler in de massief karton- en verpakkingsindustrie. Ons massief karton, dat duurzaam wordt geproduceerd uit gerecycled papier, is een uitstekend verpakkingsmateriaal en biedt duurzame innovatieve oplossingen. Met een omzet van ruim 400 miljoen euro, circa 1.500 werknemers, 15 productielocaties en twee verkoopkantoren in verschillende Europese landen zijn wij marktleider in geïntegreerde massief kartonnen producten voor de grafische- en verpakkingsmarkt.

Interesse?
Spreekt de functie je aan en wil jij een bijdrage leveren aan het succes van SOLIDUS SOLUTIONS? Wij komen graag met je in contact.

Direct solliciteren? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv, onder vermelding van Werkvoorbereider, naar careers@solidus-solutions.com t.a.v. Mark Kwant (Corporate Recruiter).

Wil je eerst meer weten over ons bedrijf, deze vacature of een van onze andere vacatures? Bezoek dan onze website www.solidus-solutions.com of neem even contact op met Mark Kwant, Corporate Recruiter, via telefoonnummer 06 28969900 of e-mailadres mark.kwant@solidus-solutions.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.